Vasi bulvár

2017.06.14. 13:38

Facebook-figyelő: Király Gábor Horvátországban nyaralt

Ez történt a héten a vasi celebekkel.

Vadas Krisztina

Nem csak a kiscsikó volt kíváncsi

ELŐADÁS A Kőszegi Várszínház nyári programsorozatában a legkisebbekre is gondolnak. A Mesebolt Bábszínház pöttömszínházi előadásban A kíváncsi kiscsikó történetét láthatták: sok apróság volt kíváncsi a mesére

Ecca, ecca, eccarvu

KONCERT Danics Dóra énekesnő épp a Cimbalibanddel járja a világot. Nemrég Romániában koncerteztek, ahol egy cuki egyszarvú is a keze ügyébe akadt. Talán szerencsét hozott?!

Újra rátalált a szerelem?

LAMÚR Nagy Jonathan szombathelyi bűvész-illuzionista az elmúlt hetekben egyre több olyan fotót posztol, amelyen egy csinos, fiatal, szőkésbarna lánnyal látható. Bár egyelőre semmi konkrét jelét nem adták annak, hogy együtt lennének, mégis jogos a feltételezés. Egy bécsi vidámparkban is együtt szórakoztak

Újabb szuper alkotás a láthatáron

EXTRÉM Nemrég azzal szerepelt az országos sajtóban egy szombathelyi fiatal, Kendik Péter, hogy felvitte a város tizennégyemeletesének tetejére zongoráját, és ott játszotta el az Imagine Dragons egyik slágerét. Közösségi oldala arról árulkodik, hogy ismét valami nagy dobásra készül: hajnali kettőkor forgattak Szombathely Fő terén.

Horvátban nyaraltak Királyék

LAZULÁS A Haladás 108-szoros válogatott kapusa Rovinjban töltött el egy hetet családjával. Az elmúlt húsz évben úgy hozta az élet, hogy öt napnál többet sosem tudott nyaralni, így nagyon örültek a hosszabb pihenésnek. A könyvolvasás mellett fürdés, úszás, foci, röplabda, kosárlabda is belefért a programba, igyekeztek aktívan pihenni. A városnézést sem hagyták ki: az isztriai történelmi település bőven kínált látnivalót - írta a legendás kapus.

Túlfűtött reggelek

SZEXI A szombathelyi szépségkirálynő, Simon Marcsi ezzel a fotóval kívánt jó reggelt követőinek. Ezek után biztosan sokan szeretnének mellette ébredni...

Gyorsan befutott az új kötet

SIKER A szombathelyi írónő, Mira Sabo alig egy hete mutatta be Birtoklás-trilógiájának második kötetét, de máris vezeti az online könyváruházak toplistáit. Az erotikus pszicho-thriller, az Amíg kijutunk a fényre még több izgalmat tartogat, mint az első kötet. Az írónő a 88. Könyvhéten dedikálta is szerzeményeit. "Már önmagában az fantasztikus volt, ahogy beülhettem az írók közé. Aztán, hogy leszólítottak pár méterenként a forgatagban azt is meg kell élni és hogy egy kávézóban rögtönzött közönségtalálkozót kellett tartanom, mindent megért" - írta közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!