Vasi bulvár

2016.04.25. 16:45

Facebook-figyelő: cuki képekkel árasztottak el minket a vasi celebek

Édesen szunyókáló apa-lánya és keményen edző műsorvezető is van e heti képösszeállításunkban, amit a közösségi oldalról gyűjtöttünk.

Vadas Krisztina

Maratoni felkészülés

EDZÉS A szombathelyi származású műsorvezető, Aryee Claudia nem csak a genetikának köszönheti csodás alakját. Tervei szerint idén is lefutja a félmaratont, amit sok-sok edzés előz meg. Erről persze közösségi oldalán is beszámol.

A szomszédokat is elbűvölte

VARÁZSLAT Kedvenc bűvész-illuzionistánk, Nagy Jonathan már nem csak hazai terepen játszik. Nemrég Ausztriában lépett fel, ahol szintén nagy sikert aratott produkcióival. A műsor után körülnéztek a környéken: egy gyönyörű veterán autóval is fotózkodtak indulás előtt.

Ó, az a szeles Isztambul!

UTAZÁS A szombathelyi modell, Simon Marcsi sokáig itthon volt, ám újra beindult a szezon, így neki is utazni kellett: nemrég Isztambulból jelentkezett be közösségi oldalán. A képhez csak annyit fűzött: „szeles nap". A képen valóban jól látszik, hogy Marcsi alig tudja elhúzni arcából a hosszú haját.

Apával utazni nagyon pihentető

CUKI Az Ocho Macho énekese, Kirchknopf Gergő és kislánya kétség kívül kimaxolták a cukiságot. A közösségi oldalra feltöltött fotón apa és lánya úgy alszanak egymás mellett utazás közben, mint két tojás. A fotó egyébként az együttes „Apukák szolgálatban" elnevezésű gyűjteményébe készült.

Mindig otthon a legjobb

TESÓS Kocsis Korinna nagyon élvezte, hogy a hétvégén haza tudott látogatni a Vas megyei Jákfára, ezt ugyanis nem túl gyakran  engedi az ideje. Gyorsan fel is töltött egy képet közösségi oldalára, amint testvérével látható.

Együtt jó az edzés

MÓKA Az Olad Crew, szombathelyi street workout csapat két tagja, Viszked Csabi és Viszked Tomi mi mással is üthetnék el szabadidejüket, mint egy kis  tesós edzéssel. Az eredményről posztoltak is a fiúk.

Szereti a művészetet

KIÁLLÍTÁS Gáspár Eszter Esto, szombathelyi énekesnő nem csak a zeneművekért rajong. Nemrég Bach Szilvia kiállításán járt, ahol fotózkodott is a művésznővel. Mint írja: érdemes megnézni a tárlatot.

Fotózásra felkészülni!

ÚJSÁG A szombathelyi kötődésű énekesnőt, Danics Dórát egy magazinnak fotózták.

Boldog szülinapot!

ÖRÖM Lendvai Ferenc szombathelyi képviselő egy igazán aranyos posztot közölt közösségi oldalán. Családjuk legfiatalabb tagját, Lendvai Lucát, azaz a kutyusukat köszöntötte 10. születésnapja alkalmából a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!