Vasi bulvár

2015.11.24. 16:58

Facebook-figyelő: ezt láttuk a vasi oldalakon

Ismét körülnéztünk a közösségi oldalon, hogy a legérdekesebb megyei bejegyzések közül válogassunk.

Mehlhoffer Tamás

A csontvelő-átültetésre váró, káldi Ivánkovics Zoltán írja: „A hétvége nekem is ünnep. Judit és anyukám előbb tudnak eljönni hozzám és majdnem olyan, mintha otthon lennék és egy kis időre el is felejtem ezt az egészet... Köszönöm a Vöröskeresztnek és a káldiaknak a segítséget, a spirites barátoknak a támogatást, mindenkinek köszönöm a sok szeretetet, üzeneteket, képeket, mindent.  Szeretném, ha egy évvel öregebb lennék.

 

Épül a Ványa bá díszlete a szombathelyi Weöres Sándor Színházban: vajon Takács Lilla díszlettervező egy vödör festékkel érkezett ma?

 

Nyolcvanadik születésnapján örökítette meg Törőcsik Mari színésznőt Stekovics Gáspár, a neves szombathelyi fotós

 

A tévés tehetségkutatóban is jól haladó szombathelyi bűvészüstökös, Nagy Jonathan ezúttal a mulatós zenei család egyik legifjabb tagjával, Bódi Csabival pózol

 

Egy kiscica és egy kisbagoly külön-külön is cuki, ám együtt igazi cukiságbombát robbantanak. Ráadásul az ide tartozó videón egymásra bámulásban is versenyeznek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!