Vasi bulvár

2016.09.19. 15:48

Facebook-figyelő - Hogy került Conchita Wurst a Weöres Sándor Színházba?

E héten is nagyot merítettünk a népszerű vasi arcok közösségi médiatevékenységéből.

Vadas Krisztina

Nem voltunk rosszak!

CUKI Habár a gazdi nem volt boldog Zsiga és Müzli garázdálkodása után, ezeknek a szemeknek nem tudott ellenállni.

Találkozás a Királlyal

AJÁNDÉK Egy játék nyertesei látogattak Szombathelyre, a Király Sportlétesítménybe, ahol találkozhattak Király Gáborral. Az Eb-ről készített fotó-összeállítás és beszámoló után megmutatta nekik a létesítményt, majd közös ebéddel zárult a találkozó.

A cseheknél vívtak

KIRUCCANÁS A sárvári Nádasdy Bandérium tagjai (köztük kollégánk, Turbók Attila) hétvégén a cseh fővárosba, Prágába utaztak, hogy egy nemzetközi találkozón mutassák be, milyen a magyar virtus.

Mindig élmény az edzés

VIDÁMSÁG A szombathelyi street workout csapat, az Olad Crew tagjai sosem unatkoznak. Bár a mutatványok gyakorlása néha fájdalmas, a barátokkal töltött idő mindig örömtelivé teszi az edzéseket.

Meglepetés az apró rajongóktól

JÓFEJSÉG Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho zenekar énekese nagyon cuki ajándékot kapott egy fiatal rajongójától. Mint írja, mindennek örülnek, de amikor gyerekektől kapnak ajándékot, az a legjobb.

Conchita is ott volt

POÉN A színházak éjszakáján a Weöres Sándor Színházban sokan megfordultak. Az egyik látogató annyira lelkes volt, hogy a rögtönzött sminkszobában Conchita Wursttá alakíttatta magát.

Hajj, ezek a városi gyerekek....

VIDÉK Nagy Jonathan szombathelyi bűvész-illuzionista az osztrák Grüner See-nél kirándult nemrég. Az alpesi tájakon nem ritka a legelésző tehenek látványa, ez Jonathant is megihlette. Azonnal lőtt is egy szelfit a jószágokkal. Még jó, hogy nem tüntette el őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!