Vasi bulvár

2016.05.06. 13:03

Kihűlt lábú nagymamára nem cserélem – Megtaláltuk a legviccesebb apróhirdetéseket

Nyócezerért oda-e adod-e? Saját járgány, anyós nélkül. Univerzális villanypásztor az emberbőrbe bújtakat megregulázza, de az állatbőrűek kordában tartására eladó!

Budai Dávid

Az apróhirdetések elapadhatatlan forrásai a humornak, ezért időről időre szükségét érezzük, hogy körülnézzünk az elektronikus bolhapiacokon, hogy újabbnál újabb gyöngyszemekre bukkanjunk. Legutóbb éppen hét hónappal ezelőtt eredtünk a legviccesebb ingatlanhirdetések nyomába, idén januárban pedig a használtautó-piacon néztünk körül, hasonló megfontolásból. Ezúttal azonban semmilyen módon nem korlátoztuk magunkat, válogatásunkba bekerülhetett minden, ami vicces. Az első mindjárt egy szombathelyi robogóhirdetés lett, ahol az eladó komoly feltételeket szab leendő vásárlója felé: „Csak komoly érdeklődőt várok! Alkudozók, és lefikázók ne jelentkezzenek! Ez nem versenymotor, amivel egykerekezni lehet, hülyegyerekek nem tudnak vagánykodni vele."

Egy ürömi hirdető egy menő bicikli-teleszkópot kínál eladásra, és mint írja: „Alku komoly vételi szándék esetén lehetséges. Nem számítanak komoly vételi szándéknak a hülye telefonok és e-mailek, hogy Mennyi a vége? Illetve hogy Nyócezerért oda-e adod-e? Ha valóban érdekel, gyere, nézd meg, és biztosan megállapodunk. Unatkozók, okoskodók és csevegni vágyók ne hívjanak, ne írjanak, egyébként minden értelmes kérdésre válaszolok."

Ez nem versenymotor, amivel egykerekezni lehet, hülyegyerekek nem tudnak vagánykodni vele.

Van olyan fővárosi munkakereső, akit a tapasztalat tanított meg arra, hogy mindjárt az elején érdemes tisztázni egy-két dolgot. „Segéd-, illetve betanított munkát keresek, harmincéves vagyok, józan életű, megbízható munkaerő. A rám bízott munkát maradéktalanul elvégzem. Sajnos az eddigi tapasztalataim miatt már most leírok egy pár dolgot, ami szűkítheti a kört. A fizetés nem kiváltság, hanem az elvégzett munkáért jár! Ha szakmunkás lennék, úgy hirdetném magamat, mivel nem vagyok az, csak akkor bízd rám, ha utána nem én vagyok a hülye. A minimum, amit elvárok bárkitől, hogy normális, vállalható hangnemben szóljon hozzám, ahogy azt én is teszem. A munka számomra hétfőtől péntekig tart, mert hétvégi apuka vagyok."

Kamaszodó lipicai csődör csikó! Szerelemcsikó lévén papírjai nincsenek

És természetesen a munkaadók is viccesek olykor. „Bevonatoló szakikat várunk Offenburgba! Olyan kollégákat keresünk, akik a pisztollyal is tudnak bánni! Ezt mindenképp virítanod kell: bevonatoló suli, vagy hasonló, kencés végzettség, német nyelvű kommunikáció, kéz- és lábjáték megengedett, - tapasztalat mindenek fölött, kézügyesség, éleslátás, humorérzék és jó kedély, színtévesztők kíméljetek! Aminek örülnénk: ismerje a jobboldali közlekedést, és legyen róla papírja is, saját járgány, anyós nélkül. Aminek Te örülsz: német bejelentett munkaviszony, minden hónap első napján a számládon van a pénz, a világszínvonalú, modern munkakörnyezet, ahol dolgozni fogsz, ha jól bánsz a fegyverrel, nálunk a bádeni tájszólást is elsajátíthatod tanárainktól, nyugdíjba is mehetsz tőlünk, le- és fölmenőidet is magaddal ránthatod, segítünk nekik is, a kultúrsokk garantált, de igyekezni fogunk enyhíteni."

Ha eddig unalmasnak tartotta a lóhirdetéseket, akkor olvassa el ezt: „Eladó 1 éves világos pej, kamaszodó lipicai csődör csikó! Szerelemcsikó lévén papírjai nincsenek, viszont 0-ásra való papírozás megoldható. Csődörös és erőteljes személyisége van, szeret játszani, ugyanakkor vigyáz az emberre (tudja, hogy ő nem annyi kg mint te). Végezetül: álmodozó kislányok, kupecok, „első lovam lenne, de megoldom-ok" kíméljenek, kérem."

Kipróbálásra nincs lehetőség! Garancia, csere nincs!

Nem gondoltuk volna, de bizony villanypásztorhirdetést is fel lehet adni viccesen: „Univerzális Villanypásztor külterületre, belterületre, udvarba, kertbe, telekre eladó! A háziállatok bekerítésétől a vadállatok kikerítésén át az extra felhasználásokig. Univerzális Villanypásztor a konda, csorda, falka, gulya, nyáj, ménestől a házi kedvencekig, bekerítésre-kikerítésre eladó! Univerzális Villanypásztor az emberbőrbe bújtakat megregulázza, de az állatbőrűek kordában tartására eladó! Az elektromos pásztor alkalmas az összes háziállathoz (kecske, tehén, disznó, liba, ló, pulyka, juh, kutya, kacsa, szamár, stb.), illetve vadállatok (őz, róka, vaddisznó, medve, etc.) ellen használható. A legerősebb meg akkorát odavág, hogy még az ember is lezsibbad tőle! Úgyhogy: Vigyázat!Villanypásztor veszély!!!

Univerzális Villanypásztor az emberbőrbe bújtakat megregulázza, de az állatbőrűek kordában tartására eladó!

A végére tartogattam a két a kedvencemet, az egyik a 2 ezer 500 forintért kínált nyírturai számítógép. „Eladó a képen látható 20 gigás számítógép. Többet ne kérdezz, mert hülye vagyok hozzá! Csak a gép! Nincs kábel, egér, stb.! 1 éve lett lecserélve. Kipróbálásra nincs lehetőség! Garancia, csere nincs!" A másik pedig a 10 ezerért árult tablet: „Eladó a képeken látható tab. Nagyon alig használtan. Szép állapotban... Bőrtok és töltő jár hozzá! Technikai infóm és paraméterem nagyon nincs róla, ezért ha ilyen jellegű kérdésed van, kérlek, nézd meg a neten. ... Csere Iphone-ra, bolhás kutyára, kihűlt lábú nagymamára és egyébre nem érdekel, mint ahogy egyéb hülye kérdés sem."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!