Vasi bulvár

2016.07.11. 09:19

Mutatjuk a legfanatikusabb Ákos-rajongókat

Hatalmas tömeg gyűlt össze Ákos vasárnap esti koncertjén. A legfanatikusabbak már fél három előtt biztosították a helyüket az első sorokban.

Budai Dávid

Hatalmas tömeget vonzott a Szent Márton Találkozó szuperprodukciója, Ákos koncertje. Az emberek távolról színes légófiguráknak tűntek, közelebb érve azonban már látszott, az emlékmű előtt elterülő füves területen több ezer ember hallgatja Ákost, aki eleinte a viszonylag újabb dalait énekelte, hogy aztán a koncert végére az összes ismert sláger mellett egy Bonanza Banzai-egyveleggel zárja a koncertet valamivel kilenc óra után. Így a fanatikus Eb-rajongók le is maradtak a francia-portugál első perceiről. Ákosnak is voltak azonban fanatikus rajongói. Kettővel sikerült is összefutnunk.

Tamási Tibor és Kaczor Jácint már fél háromkor az emlékmű előtti terület füvét taposták, hogy koncertkezdéskor mindjárt az első sorból élvezhessék a látványt, azonban ehhez már későn érkeztek. Az első sorok ekkor már foglaltak voltak, így a Zalaegerszegről érkezett rajongóknak be kellett érniük a harmadik sorral. Mint elmondták, egyszerűen nem lehetett időben érkezni. Persze a koncert nyújtotta élményből ez semmit nem vett el – ami ahogyan fogalmaztak – fantasztikus volt, minden igényt kielégített, főleg hogy ezúttal rockosabb volt a hangszerelés. Mivel hatalmas rajongókkal álltunk szemben, akik mögött már jó néhány Ákos koncert volt, ebben nem is volt okunk kételkedni.

Ákos egyébként nem mulasztotta el felidézni a tavaly decemberi esetet, amikor a nőkről alkotott véleménye miatt támadták. Lejáratóinak gyorsan küldött is egy dalt, azoknak, akik szerint a playback-nek, a reflektoroknak és a fizetett közönségnek köszönheti sikerét – mondta félig viccesen a sztár. Ákos azonban nemcsak humorbonbonokkal szórakoztatta közönségét, hanem tartott ízelítőt dobtudásából is, és a műsor végén nem maradhatott el a már említett Bonanza-egyveleg sem, amit láthatóan nagyon hálásan fogadott a közönség. Kaczor Jácint szerint a legfanatikusabbak még mindig abban bíznak, hogy egy szép napon újra összeáll a legendás Bonanza Banzai együttes. Persze Ákos sem tudott elmenni szótlanul az Eb mellett, a koncert utolsó perceire átöltözött, és a születési dátumára utaló 68-as focimezben énekelt.

Címkék#ákos#Zene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!