Vasi bulvár

2015.04.28. 13:33

Simon Marcsit a Bahamákon is fotózták – Friss élmények és képek

Európa szépének karrierje tovább ível felfelé Amerikában, ezt bizonyítja a számos fotózás, amelyre felkérték a fiatal magyar modellt. A napokban a meseszép Bahamákról jelentkezett Simon Marcsi, hogy megoszthassa élményeit olvasóinkkal.

Lisztmayer Zsófia

Mint arról korábban már beszámoltunk, a szombathelyi modell, Simon Marcsi Amerikában tölt két hetet: zsűrizett egy neves fitneszversenyen, valamint szebbnél szebb fotókat készítenek róla egyebek közt Miami csodás környezetében. A fotózások közepette Marcsinak azért marad egy kis ideje arra is, hogy kipihenje a fáradalmakat.

Fotó: Noel Ferrer

– A motorcsónakos fotózásom után volt egy napom pihenni, amit strandolással és ajándékok vásárlásával töltöttem. A következő nap este indult a hajóm a Bahama-szigetekre, mivel a fotós egy egzotikus helyszínen képzelte el velem a sorozatot – tudtuk meg Marcsitól.

Marcsi három csodálatos napot töltött a Bahamákon található Biminiben, ahol a munka mellett elvitték egy hajóroncshoz, és úszhatott a nyílt vízben cápákkal is.

– Ez óriási élmény volt nekem, különösen azért, mert egy ilyen veszélyes ragadozót három méteren belül láttam a víz alatt. Hazafelé a búvárok kagylókat hoztak fel a felszínre, amelyeket megtörtek és megpucoltak. A friss kagylók közül én is megkóstoltam egy nyers példányt. Bimini egy kis sziget, amelynek lakói szinte kizárólag a turistákból élnek. Felépítettek egy különleges luxuskörnyezetet az odalátogatóknak, de ez nem nagyon érdekelt engem. Ehelyett beültem egy taxiba, és megkértem a sofőrt, hogy vigyen a városnak arra a részére, ahol a helyiek élnek. Megdöbbentő, hogy mekkora a különbség a két városrész között, mennyire szegények és mégis mennyivel boldogabbak a szegényebb városrészen élők. Emellett hihetetlenül kedvesek: az egyik este szerettünk volna még néhány ajándékot venni, viszont minden zárva volt. A taxisofőr, akivel éppen utaztunk, kinyitotta az édesanyja ajándékboltját, hogy segítsen rajtunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!