Vasi bulvár

2016.02.04. 15:38

Vas megyei Margitsziget - te is ott voltál?

Az Agora-MSH-ban koncertezett az utóbbi idők egyik legfelkapottabb zenekara, a Margaret Island.

Németh Richárd

Óriási tömeg, jobbára harminc alatti fiatalok lepték el szerda este a Sportházat, hogy a kortárs magyar popzenét játszó rádiókból ismert budapesti és fonyódi Margaret Island zenekart meghallgathassák élőben is. A hangulatos fellépés este nyolckor kezdődött az Agora „Akusztik" sorozatának nyitányaként. Amint kiderült azonban, ez volt a nyitány a zenekar turnéjában is. „Csodásan indult az évünk szerdán Szombathelyen, köszönjük a teltházat!" - írták közösségi oldalukon.

A Margaret Island, amely viccesen a fővárosi Duna-szigetről kapta a nevét, hamarosan második születésnapját ünnepli. Az alaptagokat (Lábas Viki, Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf) állandó kísérők (Verók Tamás, Koltay Kurszán, Gerendás Dániel, Szalay Dániel és Sárkány Bertalan) egészítették ki. A nagy slágerek közül elhangzott az Eső és a Bolyongó is persze a tavaly megjelent első albumról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!