Vasi foci

2010.03.11. 10:42

Új, erős csapat formálódik Náraiban

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Szombathelyi-csoportjában a tavaszi nyitóforduló szenzációját a sereghajtó, a 16. játéknap előtt még pont nélkül álló Nárai szolgáltatta, amely a második helyen telelő, bajnoki címre törő Püspökmolnárit fogadta, és játszott vele 0:0-át - úgy, hogy a hazaiak az utolsó pillanatban 11-est rontottak. Vajon mi állhat a meglepő eredmény hátterében?

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Nárai a 15 őszi fordulóban egyetlen pontra sem volt képes, tavasszal pedig rögtön vaskos meglepetéssel nyitott, döntetlent játszott a bajnoki cím egyik várományosával, a Püspökmolnárival.

- Az ősszel sokszor küszködtünk létszámhiánnyal, megunva az ilyen jellegű folyamatos problémákat a télen megerősítettük, átalakítottuk a csapatunkat, a tavasznak tulajdonképpen már egy új Nárai futott neki - tudtuk meg Hegedűs Lászlótól, a Nárai szakosztályvezetőjétől. - Somlai Ernő, Tóth Péter, Molnár Róbert, Vertetics Péter és Móricz Gergő személyében öt játékost igazoltunk a megyei i. osztályú Táplántól. Továbbá érkezett hozzánk Pintelei Adrián Egyházasrádócról, Timár Balázs Nagykölkedről és Kurtik Péter Magyarlakról. A napokban készült el az Ausztriából hazatérő Baranyi Tibor igazolása is, így a hétvégén már ő is pályára léphet. Továbbá egyik régi játékosunk, Pados Krisztián ismét csatasorba állt. Teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Molnárinak, sőt, inkább mi irányítottuk a játékot. Ellenfelünk talán le is becsült minket, hiszen a tavasszal 9:0-ra nyert ellenünk - most viszont csak a szerencse mentette meg őket a vereségtől, sajnos kihagytuk a büntetőt a meccs végén. Bár nem sikerült győznünk, erre a döntetlenre azért lehet építeni a folytatást illetően.

- A célunk egyértelmű, szeretnénk kiharcolni a bentmaradást - folytatta Hegedűs László. - Komoly a ponthátrányunk, de én ennek ellenére teljesíthető feladatnak érzem a célkitűzést. Most már jó csapatunk van, senkitől sem kell félnünk. Ha sikerülne megőriznünk a megyei II-es tagságunkta, akkor együtt tarthatnánk a keretünket, és a követező szezonnak már vérmesebb reményekkel futhatnánk neki.

- A hétvégén Sében játszunk, igazi rangadó vár ránk. A Sének 13 pontja van, elvileg tehát befogható ellenfélnek számít. Ráadásul Sében rengeteg olyan labdarúgó játszik, aki korábban nélunk futballozott, vagy éppen Náraiban lakik. Fontos meccs vár tehát ránk - zárta szavait Hegedűs László.

A csoport tabelláját, összeállítását, góllövőlistáját ITT MEGTALÁLJA.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!