Vasi foci

2015.05.08. 13:59

Már előre néznek: a Viktória a Szeged otthonában játszik

Szombathely - A női labdarúgó NB I. alsóházi rájátszásának utolsó előtti, 5. fordulójában vasárnap 14 órakor a Viktória-Trend Optika FC a Szeged otthonában lép pályára.

Pum András

A szombathelyi csapat az elmúlt héten az Újpest elleni sikerével bebiztosította ötödik helyét, ezért valódi tétje már nincs számára a sereghajtó elleni meccsnek. Az alföldieknek annál inkább. Miután a Feminától az U15-ös csapat ki nem állása miatt három pontot levontak, így a szegediek még hatodik helyre is befuthatnak – ez esetben ők meccselnének a Viktóriával.

– Mi már az 5–6. helyért való párharcra koncentrálunk, erre a vasárnapi bajnoki remekül szolgálja a felkészülést – mondta Bánfalvi Attila, a szombathelyi együttes edzője. – A szegedieknek még matematikai esélyük van a hatodik helyre, biztosan nagyon nehéz dolgunk lesz. Ettől függetlenül nyerni megyünk. Vörös Viktória és Marsai Nikolett sérült, Magyarics Zoé családi elfoglaltsága miatt nem játszhat.

Összeállítás: Egyed – Kun, Ferencsik, Balogh, Magyar – Harsányi, Csidei, Manhart – Szakonyi, Siklér, Dénes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!