Vasi foci

2015.04.21. 12:26

A fővárosban a Viktória FC

Szombathely - A női labdarúgó NB I. alsóházi rájátszásának első fordulójából elmaradt mérkőzésén szerdán 18 órakor a Femina vendége lesz a Viktória-Trend Optika FC.

Pum András

A Viktória 16 ponttal vezeti az alsóházat, mögötte 15 ponttal a Femina áll. Miután a rájátszás végén az ötödik a hatodikkal, a hetedik a nyolcadikkal vív két nyert mérkőzésig tartó párharcot a helyezésekért, egyáltalán nem mindegy, mely csapat végez előbbre.

– Elsődleges célunk, hogy elkerüljük azt, hogy a 7–8. helyért kelljen játszanunk – mondta Bánfavi Attila, a Viktória edzője. – Emellett természetesen szeretnénk majd, ha nálunk lenne a pályaelőny. Ami a fővárosi csapat elleni meccset illeti, a Femina pontrúgások után nagyon veszélyes, a válogatott Szeitl Szilvia fejjátékára különösen figyelnünk kell. Természetesen mint minden meccsen, most is győzelemre játszunk, de adott esetben a döntetlennel is elégedett lennék. Vörös és Marsai sérült.

Összeállítás: Dömsödi – Kun, Ferencsik, Balogh, Magyar – Harsányi, Manhart, Magyarics – Szakonyi, Csidei, Dénes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!