Vasi foci

2014.07.21. 14:36

A Viktória kiütötte osztrák ellenfelét

Első nyári edzőmérkőzésén a Viktória-Trend Optika FC női NB I-es labdarúcsapata 8-0-ra verte az osztrák negyedosztályú Zeltweget.

Zeltweg–Viktória-Trend Optika FC 0-8 (0-3)

Ottendorf, 200 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Schmidhuber.

Viktória: Dömsödi (Egyed, 46.) – Harsányi, Ferencsik, Manhart, Vörös – Szakonyi ( Magyar, 46.), Csidei (Kiss Zs., 46.), Marsai, Magyarics – Széles, Dénes. Edző: Mitterstiller Csaba.

Gólszerzők: Marsai 2, Manhart 2, Széles 2, Magyar 2.

 

A zeltwegi futballklub megalakulásának 50. évfordulójára rendezett ünnepi találkozó első félidejében a szombathelyiek mezőnyfölényben futballoztak, helyzeteik közül hármat használtak ki.

Szünet után az erejükkel a hőségben egyre inkább elfáradó osztrákok ellen a viktóriások még nagyobb fölénybe kerültek, sorozatban dolgozták ki ziccereiket. A vasi alakulat jóval nagyobb arányban is nyerhetett volna, ha a hazaiak kapusa nem véd parádés formában. Az újonnan igazolt támadó, Dénes Dorottya ügyesen, kombinatívan futballozott, látszott, igazi erősítést jelent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!