Vasi foci

2015.04.19. 16:14

Nem volt boszorkányság: a Viktória magabiztos játékkal, 6-0-ra verte a Szegedet

Szombathely - Nem volt kérdéses a Viktória sikere az női labdarúgó NB I. alsóházi rájátszásának 2. fordulójában. Manharték 6-0-ra intézték el a Szegedet.

Pum András

Viktória-Trend Optika FC – Szegedi Boszorkányok 6-0 (2-0)

Szombathely, Király Sportlétesítmény, 50 néző, női NB I-es alsóházi labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kovács B.

Viktória: Dömsödi – Kun, Ferencsik, BALOGH, Magyar – Szakonyi, (Siklér, 46.), MANHART, HARSÁNYI, MAGYARICS – Csidei (Siklér, 46.), Dénes (Kiss Zs., 58.). Edző: Bánfalvi Attila.

Szegedi Boszorkányok: Hodzic (Földesi, 56.) – Harcel, Nagy, Mesterházi, Lévai – Szalai, Varga, Szil, Dudás – Papp, Barta. Edző: Cserenkó Szabolcs.

Az osztrák légiós, Heike Manhart (fehérben) három gólt lőtt. Fotó: Szendi Péter

Az első félidőben nagyon szervezetten, szívósan védekezett a Szeged, a Viktória csak a játékrész második felében tudta két góllal megbontani az alföldiek hátsó alakzatát. A szegediek a kapura semmi veszélyt sem jelentettek, erejüket teljesen lekötötte a védekezés. Szünet után  ahogy  telt-múlt az idő, a szegediek – az eredménykényszer, a kiesés elkerülése miatt – egyre bátrabbá váltak, ám ezt a vasiak további négy találattal büntették.

A Viktória különösen a második félidőben futballozott jól, és ilyen arányban is megérdemelten nyert. – Gólszerzők: Manhart 3 (35., 43., 85.), Dénes (50.), Siklér (81.), Magyarics (86.).

Bánfalvi Attila: – A szervezetten védekező Szeged ellen nehézkes első félidő után magabiztos győzelmet arattunk.

Femina–Újpest 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!