Vasi foci

2015.05.22. 13:17

Az Intert is legyőzték: Második helyen végzett Itáliában a HVSE U11-es csapata

Bardolio - A Haladás VSE-Halmosi Focisuli U11-es csapata az előkelő második helyen végzett az Olaszországban rendezett nemzetközi utánpótlás labdarúgó-tornán.

Pum András

Harminckét együttes vett részt a háromnapos rangos itáliai tornán, amelyen az együttesek összesen 254 mérkőzést vívtak. A Garda-tó mellett rendezett viadalon pályára lépett többek között az olasz első osztályú Internazionale, Verona, Atalanta, Chievo, Vicenza, Padova, Magyarországról a Haladás VSE-Halmosi Focisuli mellett az Újpest, a Debrecen, a Tisza Volán U11-es együttese kapott meghívást. A csapatokat nyolc négyes csoportba sorsolták. A vasiak a Padovától 2-1-re kikaptak, a Bardolintót 2-1-re, a Montecchiót 1-0-ra megverték – második helyen jutottak a legjobb 16 közé.

A HVSE csapata. Állnak, balról: Horváth Krisztián, Szakály Benjamin, Bátori-Tóth Benjamin, Lengyel Kornél, Borbács Ádám, Artner Dávid. Guggolnak, balról: Balogh Ákos, Horváth Ádám, Horváth Csongor, Lórántfy Barnabás, Simon Barnabás. Fotó: Haladás VSE

Itt az együttesek négy négyes csoportban folytatták a küzdelmeket, az elsők kerültek az elődöntőbe. A Haladás a Debrecent 2-0-ra, a Veronát 3-1-re verte, a Tisza Volánnal gólnélküli döntetlent játszott, csoportelsőként a legjobb négy közé jutott. Az Internazionale várt a vasiakra, akik óriási bravúrral, Artner Dávid góljával 1-0-ra legyőzték a milánói csapatot. A fináléban az osztrák Südtirol ellen 1-0-ra azonban kikaptak a szombathelyiek, akik így az ezüstérmet szerezték meg a tornán.

A HVSE-Halmosi Focisuli kerete. Simon Barnabás, Lengyel Kornél, Horváth Csongor, Artner Dávid, Bátori-Tóth Benjamin, Szakály Benjámin, Borbács Ádám, Balogh Ákos, Horváth Krisztián, Horváth Ádám, Lórántfy Barnabás. Edző: Koman Vladimir.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!