Vasi foci

2015.05.10. 10:38

Bravúros Sárvár FC

Budapest - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Sárvár a III. Kerület vendégeként aratott fontos győzelmet.

Tóth Gábor

III. Kerületi TVE–Sárvár FC 0-1 (0-0).

Budapest, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Németh R.

Sárvár: Osvald – Mavolo (Csernák, 91.), Rózsa, Horváth A., Rajos, Ambrus – Tancsics, Devecsery, Máthé – Koronczai (Szabó P., 74.), Tóth L. (Kocsis, 82.). Edző: Takács Gábor.

Gólszerző: Rajos (60.).

A télen érkezett Rajos Gábor gólja három pontot ért. Fotó: Sárvár FC

Remekül kezdte a mérkőzést a Sárvár, már a 2. percben komoly helyzetig jutott és a folytatásban is lendületben maradt. A percek múlásával rendezte sorait a jó erőt képviselő házigazda, kiegyenlített lett a játék. A Sárvár szervezetten futballozott, jól védekezett, remek kontrákat vezetett, míg a házigazda átlövésekkel, beívelésekkel, pontrúgásokkal próbálkozott. Fordulás után sem változott a helyzet. Azonban a Sárvár nem kontrából, hanem szöglet után talált kapuba: a beívelt labdát a nagy kavarodásban Rajos kezelte le higgadtan, majd okosan kilőtte a hosszú sarkot. A folytatásban a házigazda rohamozott az egyenlítésért, de a vasi védelem hiba nélkül dolgozott. Sőt, még veszélyes ellentámadásokra is futotta a vendégek erejéből.

Takács Gábor: – Nagyon jól, ráadásul szervezetten, motiváltan futballoztunk, megérdemelten nyertünk – minden játékosomat dicséret illet. Nem sok csapat nyert a III. Kerület vendégeként, éppen ezért bravúrnak könyvelem el ezt a győzelmet!

További eredmények: Tatabánya–Dorog 0-1, Tököl–Mosonmagyaróvár 1-1, Nagyatád–Diósd 0-1, Újbuda–Csepel 1-0, Rákosmente–Budaörs 0-0, BKV Előre–Balatonfüred 1-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!