Vasi foci

2017.02.18. 21:24

Csak majdnem bravúr

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság első tavaszi fordulójában, 19. játéknapon a bajnoki címre törő Kaposvár vendégeként maradt alul nagy csatában a bentmaradásért harcoló Sárvár - kis szerencsével meglepetés születhetett volna.

Tóth Gábor

Kaposvári Rákóczi FC- Sárvár FC 1-0 (1-0). - Kaposvár, 500 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Molnár Á.

Sárvár: HORVÁTH B. - Maráczi, PADOS, RAJOS, Nagy Z. - Pető (Dancsecs, 74.), KUN, Bezdi, Ódor (Hoós, 82.) - Horváth V. (Bedő, 58.), Bailo. Edző: Kovács László.

Gólszerző: Szakály A. (45., 11-esből).

Az abszolút esélyes, több volt NB I-es játékost felvonultató Kaposvár nagy lendülettel nyitott, nekiesett ellenfelének. Ám a sárváriak szervezett játékkal, stabil védekezéssel rukkoltak elő. A percek múlásával a hazaiak lelassultak, csupán meddő mezőnyfölényre futotta tőlük, valamint sok helyzetet, szabadrúgást rúgtak. Igaz, a vasiaknál ellentámadásra nem maradt erő. Aztán az első félidő utolsó pillanatában megkapott egy megadható büntetőt a Kaposvár, amit berúgott, így előnnyel vonulhatott szünetre. Fordulás után is a Rákóczi uralta a meccset, de ekkor már kiegyenlítettebb volt a mérkőzés, a Sárvár is odaért ellenfele kapuja elé. Sőt, a végén a vendégek beszorították ellenfelüket. A közvetlen hajrában Maráczi puskázott el egy komoly ziccert fejjel, Nagy Zoltán szabadrúgása pedig - a 92. perceben - a felső lécen csattant.

Kovács László: - A látottakkal, a csapatom teljesítményévél összességében elégedett vagyok. Az eredményt illetően viszont komoly hiányérzetem van - kicsivel több szerencsével egy pontot begyűjthettünk volna, ami bravúros eredmény lett volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!