Vasi foci

2014.08.31. 19:10

NB III.: gyengén futballozott Sárvár

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában elszenvedte második vereségét az újonc Sárvár FC.

Tóth Gábor

Diósd TC - Sárvár FC 2-0 (1-0)

Diósd, 70 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Brezovai.

Sárvár: Osbáth Csákvári, Potyi, Ambrus, Dallos Tancsics, Mavolo (Nagy A., 73.), Szabó P. (Osvald, 45.), Klauzer (Horváth A., 65.) Koronczai, MÁTHÉ. Edző: Takács Gábor. Gólszerzők: Bene (40.), Mojzer (60.).

Óvatos futballal, idegesen kezdtek a felek, és a folytatásban is sokat hibáztak. A hazaiak voltak aktívabbak támadásban. Osbáth védett egy 11-est, de nem sokkal később, a félidő hajrájában a Diósd góllal büntetett egy nagy védelmi hibát. Fordulás után a Sárvár próbált támadni, a Diósd kontrákra rendezkedett be, ám egy szabadrúgás után növelte előnyét. A folytatásban a Sárvár Osvald révén rúgott egy felső lécet, Koronczai pedig kihagyott egy 11-est. Végül a Diósd biztosan szerezte meg első győzelmét.

Takács Gábor: Alacsony színvonalú mérkőzést játszottunk, gyengén, gyáván futballoztunk. A győzelmet jobban akaró házigazda megérdemelten nyert.

További eredmények: Balatonfüred- Csepel 1-2, Veszprém -Dorog 0-0, Győri ETO II. -Tököl 3-0, Nagyatád -Tatabánya 0-4, Mosonmagyaróvár -Budaörs 0-3, Újbuda -Rákosmente, BKV III. Kerület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!