Vasi foci

2014.12.02. 14:15

Megyei II.: a pótmeccsen a Ják kiütötte a létszámhiányos Tanakajdot, a Söpte a második félidőben bedarálta a Sét

Elmaradt meccseket pótoltak a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Szombathelyi- és Körmendi-csoportjában. Jákon 9 gólt láthattak a nézők, Vasalján félbeszakadt a találkozó.

Tóth Gábor

Szombathely

Két elmaradt mérkőzést pótoltak az elmúlt hétvégén a csoportban. A Söpte a második félidőben legyűrte a vendég Sét, a Ják hazai pályán ütötte ki 9-0-ra a meccset tíz fővel kezdő, kilenccel befejező Tanakajdot.

Söpte SE–Honvéd Sé SE 4-2 (2-2). Söpte, 70 néző, vezette: Bereczky.

Gól: Szakály D. 2 (42., 43.), Kovács E.(75.), Varga A. (80.) ill. Kámán D.(33.), Sümegi L. (44., 11-esből).

Söpte: SÁNDOR D. – Kiss B., Szakács N. (Tóth P.), KOVÁCS ZS., Varga A. – Pusker Z. (Molnár Cs.), Udvardi L. (Takács K.), Dejcsics Gy., PERESZTEGHY A. – KOVÁCS E., SZAKÁLY D.

: VARGA G. – Parti Á (Kiss M.), MIKOS T., Uri T., Szerdahelyi Z. – Soós M., KOVÁCS K., Kámán D. (Németh T.), Kiss P. (Koroknai Z.) - SÜMEGI L., Czlenner F. (Tiborcz D.).

A remek iramban lezajlott mérkőzés első félidejében a hazai rohamok közepette egy szögletből a vendégek szereztek vezetést. A játékrész utolsó öt perce három gólt is hozott: a hazaiak megfordították az állást, de Sümegi egy jogos tizenegyesből egalizált. A hazai csapat a teljes második félidőt végigtámadta, az erőfeszítéseket siker koronázta, ugyanis a hajrában még két gólt szerzett – és megérdemelten nyert.

Ják–Tanakajd 9–0 (3–0). Ják, 200 néző, vezette: Sály.

Gól: Mészáros T. 2 (13., 25.), Dobos Á. 2 (31., 88.), Török B. (57.), Czeglédy N. (62.), Zab M. 2 (69., 70.), Máté Cs. (85.).

Kiállítva: Gadavics B. (50., Tanakajd).

Jáki: Matyi B. – Kóger T., Iszak R. (Iszak Á.), Bődi R., Czeglédy N. – Svob L., Török B. (Németh R.), Mészáros T. (Máté D.), Giczi T. (Zab M.) – Dobos Á., Máté Cs.

Tanakajd: Gadavics B. – Rozs R., Schmidt A., Orsós G., Marcz G. – Csárdi A., Komáromi Á., Horváth D., Szemes K. – Orsós J.

A vendégek már eleve létszámhiányosan, tíz játékossal kezdték a meccset, majd a második félidő elején egy kiállítás után kilenc főre fogyatkoztak. Ráadásul a Jáknak minden sikerült, szinte az összes helyzetét gólra váltotta. A motivált hazai csapatban minden játékos jó teljesítményt nyújtott.

A Szombathelyi-csoportban még két elmaradt mérkőzést pótolnak a csapatok.

Menetrend, vasárnap, 13.00: Sé–Táplánszentkereszt, Ják–Szentpéterfa.

Körmend

A Vasalja–Rábatótfalu találkozó 1-3-as eredménynél a 72. percben félbeszakadt.

Vasalja–Rábatótfalu 1-3 (0-2), félbeszakadt. – Vasalja, 100 néző, vezette: Elek T.

Gól: Hets Z. (68.), ill. Kóczán L. (35.), Balázs A. 2 (45., 48.).

Kiállítva: Hets Z. (72., Vasalja), Páll Á. (49.), Almási P. (72., Vasalja).

Vasalja: Juranovits A. – Tomasics Á., Esztergályos R., Nagy A. (Stekovics G.), Péter Á. – Zubrits G., Hets Z., Páll Á., Grosz R. – Farsang V., Almási P.

Rábatótfalu: Soós A. (Senkó A.) – Gierling Gy., Mikos B. (Ráncsik J., 61.), Kóczán P., Düh Zs. – Éder R. (Fábián K., 61.), Kovács Á., Balázs A., Dancseccs A. – Kósczán L., Huszár G.

A találkozó a 72. percben, a harmadik hazai kiállítás után félbeszaladt. A hazai játékosok és a szurkolók megrohamozták a játékvezetőt, többek között a piros lapot is kivették a kezéből és széttépték. Ezután Elek játékvezető úgy döntött, hogy félbeszakítja a találkozót, ugyanis nem látta a lehetőségét annak, hogy a hátralévő perceket biztonságban le tudja vezényelni. A játékvezető hármas rendőri segítséggel hagyta el az öltözőt. A találkozó eredményét a fegyelmi bizottság helyben hagyta, vagyis nyert a Rábatótfalu 3-1-re.

A Körmendi-csoportban véget ért az őszi szezon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!