Vasi foci

2015.03.28. 11:09

Ismét öregfiúk rúgták a labdát - Arborétum Kupa tizenkét focicsapattal, nagyszerű, sportszerű hangulattal

Szombathely - Az Öregedő Körmendiek győzelmével ért véget a második alkalommal megrendezett Arborétum Sportcsarnok Öregfiúk Kupa.

Tóth Gábor

A már hagyományos tornán 12 csapat rúgta a labdát a Farkas Károly utcai műfüves csarnokban (+35 év, 1x15 perc). A két hatos csoportból négy-négy csapat jutott a középszakaszba. A legjobb négy között a Honvéd Savaria, a tavalyi bajnok Vassurány, a Kőszeg és az Öregedő Körmendiek együttese maradt állva. Az elődöntőben a Savaria búcsúztatta a Vassurányt, a Körmend pedig a Kőszeget. A bronzmeccsen a Kőszeg 2-1-re verte a Vassurányt. A finálé nagy csatát hozott, a rendes játékidő 2-2-es eredménnyel zárult, végül a Körmend hetesekkel múlta felül a Honvéd Savariát.

Végeredmény: 1. Öregedő Körmendiek (Ekler József, Doktor István, Lengyel János, Kárász Ferenc, Kártyás Zsolt, Baranyai Sándor, Hets Zoltán, Hevesi János), 2. Honvéd Savaria, 3. Kőszeg, 4. Vassurány. Különdíjak, legjobb játékos: Gerencsér Tamás (Vassurány). Legjobb kapus: Nagy Gyula (Savaria), Gólkirály: Hets Zoltán (Körmend, 11 gól).

Az Öregedő Körmendiek együttese nyerte meg a kispályás tornát. Fotó: Arborétum Sportcsarnok

– Színvonalas, és ami a legfőbb, sportszerű volt a torna, a játékosok és a nézők részéről is kedvező volt a visszajelzés. Jövőre természetesen ismét megrendezzük, vélhetően magasabb létszámmal – fogalmazott a szervezők nevében Németh Viktor.

Amúgy pezsgő sportélet zajlik az Arborétum Sportcsarnokban, május 16-án az egyenruhásokat megmozgató Uniformis Kupának ad otthont a sporttelep, míg június 27-én ismét öregfiúk meccselnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!