Vasi foci

2014.08.25. 08:55

Hetedszer rendezték meg a Hulló Csillagok öregfiúktornát

Körmend - A KLSE-Rum Takarék focicsapata nyerte meg a Hulló Csillagok labdarúgó öregfiúktornát.

Tóth Gábor

A Kék Üstökös SE szervezésében a körmendi műfüves pálya már hetedik alkalommal adott otthont az ezúttal Hulló Csillagok Körmend Tour néven futó öregfiúktornának. Két csoportba osztva nyolc csapat kezdte meg a küzdelmeket szerda reggel délelőtt még szakadt az eső, ám dél körül már napsütésben pattogott a labda. Az erőpróbát Bebes István polgármester nyitotta meg, az idei vendég pedig Sebők József, a ZTE korábbi 13-szoros válogatott csatára volt (aki a Lenti-Bárszentmihályfa csapatában pályára is lépett). A mérkőzéseken összesen 101 labdarúgó szerepelt, és nézőkben sem volt hiány. A hangulatra jellemző, hogy a rendezvény az utolsó mérkőzést követően csak három óra múlva ért véget.

A tornagyőztes csapat, a KLSE-Rum Takarék együttese (Fotó: Kék Üstökös SE)

A csoportokból két-két csapat jutott az elődöntőkbe, ahol keresztbejátszással folytatták a küzdelmeket. Az elődöntő egyik ágán a Körmendi Öregfiúk 1-0-ra verte a Lenti-Bárszentmihályfát, míg a másik ágon a KLSE Rum-Takarék magabiztosan, 4-0-val lépett túl a Honvéd SE együttesén. A bronzmeccsen a Lenti nyert 2-0-ra. A színvonalas Körmend KLSE finálé 0-0-s eredménnyel zárult, így következtek a büntetők, ahol a KLSE célzott jobban így visszavágott a körmendieknek a 2013-as fiaskóért.

Végeredmény: 1. KLSE Rum Takarék (Horváth Csaba, Jáger László, Catomio János, Hantó Zsolt, Magyar János, Kovács Zsolt, Nyáry Szilárd, Mihók Csaba, Lengyel Miklós, Vidóczy József, Palotai Zoltán) 2. Körmendi Öregfiúk 3. Lenti-Bárszentmihályfa 4. Honvéd SE.

Különdíjak, legjobb játékos: Hantó Zsolt (KLSE Rum Takarék). Legjobb kapus: Sály Frigyes (Körmendi Öregfiúk). Gólkirály: Sebők József (Lenti-Bárszentmihályfa). Legidősebb játékos: Budai József (62 éves, Körmendi Öregfiúk).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!