Vasi foci

2014.10.24. 17:04

Kell a pont a Viktória FC-nek az Astra ellen

Szombathely – A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában vasárnap 14 órakor a Viktória-Trend Optika FC az Astra otthonában lép pályára.

Munkatársunktól

A bajnoki címre is esélyes harmadik helyen álló, tízpontos Astra eddig a rangadókat – MTK (0-4), FTC (0-3) – elveszítette, viszont a papírformameccseit simán hozta. A négy egységgel a hatodik helyen tanyázó Viktória csak a sereghajtó Szegedet verte meg. Ahhoz viszont, hogy esélye legyen a felsőházi rájátszásra, győzelmekre, sőt, bravúrgyőzelmekre lenne szüksége. A vasárnapi az utóbbi kategóriába tartozna.

– Remélem, az Astra elleni rossz sorozatunk végre megszakad, az utóbbi két évben mumusunkká vált a fővárosi csapat – fogalmazott a Viktória edzője, Mitterstiller Csaba. – A szerdai, Szeged elleni Magyat Kupa-siker jó hatással volt a lányok hangulatára és önbizalmára. Remélem, sikerül meglepetést okoznunk. Az egy ponttal elégedett lennék, de az előrelépéshez győznünk kellene.

Összeállítás: Dömsödi (Földes) – Kun, Ferencsik, Manhart, Vörös – Szakonyi, Csidei, Marsai, Harsányi, Magyarics – Dénes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!