Vasi foci

2010.03.24. 14:57

Kenesei góllal tért vissza a Haladásba

Több mint fél évvel tavaly őszi műtétjét követően az FTC ellen 4:1-re megnyert Ligakupa-középdöntő-mérkőzésen góllal tért vissza a Szombathelyi Haladás együttesébe Kenesei Krisztián.

Tóth Gábor

A Haladás ötödik meccsét játszotta a Ligakupában és két vereség, két döntetlen után ezúttal győzött. A szombathelyi csapat bártan, jól futballozott, megérdemelten gázolt át a Ferencvároson.
A vasi drukkereket azonban a győzelemnél vélhetően sokkan jobban felvillanyozza az a tény, hogy hosszú idő után ismét tétmeccset játszott a sérüléséből felépült Kenesei Krisztián - a csapat első számú gólvágóját október 1-jén műtöttek keresztszalag-szakadással

- Már három hete a csapattal dolgozom, teljes értékű edzésmunkát végzek - árulta el a 33 éves, 29-szeres válogatott támadó, Kenesei Krisztián.-  Róth Antallal megbeszéltem, hogy kipróbálom magam a Ligakupa-meccsen, 45 percet vállaltam, örülök, hogy végigbírtam a félidőt. Fájdalmat nem éreztem, remekül működött a térdem. És természetesen nagyon feldob, hogy góllal tértem vissza. Azt nem mondom, hogy százszázalékos állapotban vagyok, de egyre jobb formában érzem magam.

- Sajnos hat hónapot kihagytam a térdsérülésem miatt, előtte pedig a csuklótörésem hátráltatott a munkában, úgyhogy komoly lemaradást kell ledolgoznom - jelezte a csatár. -  Szeretnék már bajnokin is focizni, ha csak néhány percet, akkor annyit. A vezetőedzőn múlik, hogy Fehérváron leültet-e a padra. Bízom benne, hogy néhány héten belül már igazán segítségére lehetek a csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!