Vasi foci

2015.01.18. 09:56

Kezdődik a futsal - A Vasas vendégeként jászik hétfőn a HVSE

Szombathely - Az új esztendő első bajnokiján, a 15. fordulóban a Swietelsky-Haladás VSE hétfőn, 20.30-kor a Vasas vendégeként lép pályára.

Tóth Gábor

A Haladás legutóbb december 15-án meccselt. Január 7-e óta azonban edzésben van a zöld-fehér gárda. Új keret várja az idei folytatást: két távozó (Márkus Gábor, Gulyás-Kovács Géza), két érkező (Hegyesi Zsolt, Dürgő Péter) az elmúlt hetek, napok mérlege. A Vasas hazai pályán veszélyes ellenfél, pontjai zömét ugyanis saját közönsége előtt szerezte. Szombathelyen 7-4-re nyert a Haladás. A vasiak a tabella 5. helyéről futnak neki a meccsnek, a Vasas a 6. a rangsorban.

– Bízom benne, hogy a Győrből igazolt fiúknak időben megérkezik a játékengedélye, és bevethetjük őket, mindketten remek futballisták, komoly erősítésnek számítanak – fogalmazott a a Swietelsky-HVSE trénere, Marcos Angulo. – De nélkülük is a három pontért utazunk – annak ellenére is, hogy a Vasas jó kis együttes. A csapatom jól dolgozott az elmúlt napokban, készen állunk a bajnoki folytatásra. Erőltetett menettel kezdjük az évet, hiszen csütörtökön már Békéscsabán játszunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!