Vasi foci

2009.09.24. 17:02

Már készülnek a szurkolók a Pápa-Haladás focimeccsre

Szombathely - Bár csak október 3-án rendezik a Lombard-Pápa-Haladás NB I-es futballmeccset, a vasi szurkolók már most készülnek a derbire. A Diósgyőr elleni meccs előtt már megvásárolhatóak a belépők a mérkőzésre.

Pum András

Közeleg az október 3-i Lombard-Pápa-Haladás mérkõzés amely - érthetõ érzelmi okokból - lassan már hasonló figyelmet élvez a zöld-fehér fanatikusok körében, mint egy Hali-ZTE vagy Hali-Fradin összecsapás. A pápai meccsre szóló jegyeket - melyeket a klub kérésére kizárólag a Haladás Szurkolói Kör árul - már a szombati Haladás-Diósgyõr meccset megelõzõen, az Ereklye Pavilonban meg lehet vásárolni. A belépõ ára 1500,- Ft.

Ezen kívül szeptember 28-án (hétfõn) és október 1-jén (csütörtökön) 19 és 20 óra között, a Savaria Plaza elsõ emeletén, a mozi elõtt is részen is hozzá lehet jutni a tikettekhez. A szurkolók egyébként minden létezõ közlekedési eszközzel - vonat, busz, autó -  elindulnak majd Pápára. Akadnak akik a hangulatos vonatozást választják, a legtöbben azonban minden bizonnyal kocsikkal veszik be Pápa városát. Vélhetõen buszokkal is mennek Hali-drukkerek, az õ jelentkezésüket szintén a szombati, Diósgyõr elleni meccs elõtt az Ereklye Pavilonnál várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!