Vasi foci

2015.05.06. 13:02

MEFOB-döntőben a női és férfi futsalcsapat

A Nyugat-magyarországi Egyetem nagypályás férfi futball- és női futsalcsapata után a férfi futsalcsapat is bejutott a Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság négyes döntőjébe.

Tóth Gábor

Corvinus Egyetem Budapest–Nyugat-magyarországi Egyetem Szombathely 4-7 (1-1)

Budapest, 50 néző, MEFOB futsalmérkőzés, visszavágó.

NYME: Matyi – GEREBICS, TÖRÖK, Sipos, Rácz. Csere: Bernáth (kapus), HORVÁTH, Balogh, Schreiner. Edző: Sákovics Péter.

Gól: Török, Sipos 2, Horváth 2, Schreiner 2.

A szombathelyi meccsen 4-2-re nyertek a vasiak, így kettős győzelemmel búcsúztatták az amúgy jó erőt képviselő riválisukat.

Remekül teljesítenek az NYME focicsapatai a MEFOB-sorozatban. Nagypályás labdarúgásban a keszthelyi Georgikon Egyetem ellen aratott idegenbeli fölényes, 11-2-es győzelem után a Keszthely lemondta a visszavágót. A négyes döntőnek május 19–20-án Szombathely ad otthont, a hazaiak mellett a pécsi, az egri és a miskolci csapat lép pályára. A férfi és futsal női négyes döntőt most csütörtökön és pénteken rendezik a budapesti BEAC-csarnokban.

– A lányoknál a TF hozzánk hasonló erőt képvisel, a másik két riválist vernünk kell, minimális elvárás tehát a dobogó második foka. A fiúknál nehéz kiszámítani az erőviszonyokat, de elég jó csapatunk van, az érem itt is reális célkitűzés – fogalmazott a futsalosok edzője, Sákovics Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!