Vasi foci

2014.07.09. 18:05

A 32 férficsapatból a Zalacséb volt a legjobb

Szalafő - A férfiak küzdelme már véget ért a 21. Rotto Kupa kispályás nemzetközi labdarúgótornán, szombaton az öregfiúk, az old boys és az utánpótlás kategória csapatai lépnek pályára.

Tóth Gábor

Az elmúlt szombaton 32 csapat kezdte meg a hagyományos, népszerű kispályás tornát a mezőnyt szlovén és cseh csapatok tették nemzetközivé. A csoportmeccsek után vasárnap az állva maradt legjobb 16 gárda folytathatta. Nagy meglepetésre a legutóbbi nyolc tornát megnyerő sárvári Sibaris gárdája a középdöntőkben búcsúzni kényszerült.

Szerencsénkre az eső elkerült minket, de a játékosoknak a két nap alatt nemcsak az ellenfelekkel, hanem a nagy hőséggel is meg kellett küzdeniük fogalmazott a rendezvény egyik főszervezője, Törő Miklós. A mezőny egyre fiatalabb, a játék egyre gyorsabb és keményebb de összességében nem volt gond a sportszerűséggel. A tavalyi első négy helyezett csapat közül most csak a Zalacséb jutott el a négyig, igaz, a bajnoki címet is megszerezte. A résztvevők elégedetten távoztak, főleg a szombat esti kötetlen beszélgetés, ismerkedés sikeredett nagyon jól. Szombaton pedig folytatjuk a tornát, az idősebb generációnál is nagy csatákat, izgalmas meccseket várok.

A 21. Rotto Kupa férfitornájának egyik mérkőzése, a szombat- helyi Rács SE, és a szentgotthárdi Bolondos Dallamok között,
Fotó: Cseri Porta

Végeredmény: 1. Zalacséb (Horváth Csongor, Kaszás Ferenc, Dezső István, Tóth Ádám, Kovács György, Kalamár Péter, Gál Tibor, Gál Zsolt, Nagy Ádám, Horváth Péter), 2. 206-os (Lenti), 3. FC Oskrazol Orlova (cseh), Domino Zöldfa (Szentgotthárd). Gólkirály: Nagy Bence (206-os). Legjobb játékos: Roman Sobocik (Orlova). Legjobb kapus: Horváth Csongor (Zalacséb). Legharcosabb csapat (In-Kal különdíj): Black Gold (Csörötnek). VIP szponzori torna: 1. Tabak1-Andante, 2. Muravidék focicsapata, 3. Lokomotív Siberia (Budapest), 4. NAKVI (Budapest).

Szombaton folytatódik befejeződik a Rotto Kupa: 8.30-kor az öregfiúk lépnek pályára, 11.30-kor kezd az old boys kategória, az utánpótlás pedig 11 órától meccsel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!