Vasi foci

2014.09.02. 12:55

Megyei II. - A Pecöl és a Kenyeri az élen

A Megyei II. osztály Sárvári csoportjának harmadik fordulójában a tabella élén álló Rum pontokat vesztett, miközben a Pecöl és a Kenyeri továbbra is százszázalékos.

Kelemen Attila

Szergény-Rábahídvég 4-0 (1-0). Szergény, 40 néző, Vezette: Kedves Rudolf.

Gól: Nyári Norbert (13., 85.), Szalay Zsolt (50.), Barabás Roland (56.).

Szergény: Papp MEZŐ M., Piri, MÓROCZ, Vajda Mező K. (Németh), MÁRKUS, Szalay, Barabás (Viasz-kádi) NYÁRI, Verasztó. Edző: Buzás Imre, Szép Tamás.

Rábahídvég: Góger Németh, Nagy, Magyar, Vass P. TÓTH, Vass J. (Borsos), PINTÉR, BODA Rába, Horváth N. (Horváth E.). Edző: Horbáth Ernő.

Közepes iramú mérkőzésen a hazaiak kezdték jobban az első félidőt, ám a gyors hídvégi támadók jutottak két komolyabb helyzethez, ám mindkettőt elpuskáztak. Majd ezt követően szabadrúgásból vezetést szerzett a hazai csapat. Szünet után kiegyenlítetté vált a játék, ám a vendégek ismételten kihagyták a helyzeteiket, ellenben a szergényiek három gólt szereztek. A jobb helyzetkihasználás révén megérdemelt hazai győzelem született.

Pecöl-Sitke 5-2 (1-2). Pecöl, 110 néző, vezette: Bagoly Gábor.

Gól: Kovács Zoltán (9.), Szemes Dávid (55.), Horváth Balázs (68.), Nagy István (89.), Horváth Dominik László (90.), illetve Papp Balázs (16.), Glavánovics István (33.).

Kiállítva: Horváth Balázs (81.), illetve Molnár Ádám (48.).

Pecöl: Szabó Horváth B., Séfer, Pálfi, Czibók Szemes E. (Nagy Sz.), Iszak, Horváth Á., Kovács Nagy I., Szemes D. (Horváth D. L.). Edző: Nagy István.

Sitke: Viczmándi Pencz, Toldi, Molnár, MAGYAR PAPP, GLAVÁNOVICS, Németh, Döbröntei Kelemen, Szalai. Edző: Németh Attila.

Az első játékrész hazai helyzetekkel, vendég oldalon pedig veszélyes távoli kisérletekkel indult. A 10. percben megszületett a hazai vezetés, ám nem sokat váratott magára az egyenlítés: egy szabadrugást követően a kapusról kipattanó labdát pofoztak közelről a hálóba a vendégek. Ezt követően egy jogos büntető után meg is szerezték a vezetést a vendégek. A második félidő egy gyors vendég kiállítással kezdődött, ami megadta a kezdőlökést a hazai csapatnak: helyzeteket dolgoztak ki, sorra ki is maradtak, ám végül egy parádés keresztlabda után jött is az egyenlítés. Majd hamar meg is szerezte a vezetést a hazai csapat. Ekkor több óriási ziccert hagyott ki a Pecöl, ami majdnem meg is bosszulta magát, óriási ziccer maradt ki a vendég oldalon. Végül Nagy adta meg a kegyelemdöfést hanyag eleganciával még a kapust is kicselezve passzolt a hálóba. A hab a tortán Horváth Dominik gólja volt. Ami a hazai csapatot illeti, a győzelem ellenére mindenki tudja, hogy a következő mérkőzésen ennél több kell!

Szeleste-Pósfa-Jákfa 1-1 (0-1). Szeleste, 100 néző, vezette: Molnár Tibor.

Gól: Péntek Attila (72.), illetve Fehér Ervin (33.).

Szeleste-Pósfa: Simon Mersich, Németh, Trittremmel A. (Szele), Barbalics Bence (Farkas) Rozmán, Trittremmel Zs. (Szár), Horváth, Barbalics Bálint (Séfer) PÉNTEK, Burkon. Szakosztályvezető: Rozmán Róbert.

Jákfa: SEPER Böröndy Tibor, Tamás László (Bertha Zoltán), Szabó Dániel, Vörös Attila FEHÉR, Horváth Renátó, Rövid József, Böröndy Milán BIRÓ, SZABÓ A. Edző: Horváth István.

Az első játékrészben a hazaiak voltak mezőfölényben, ám ennek ellenére hátrányban várhatták a folytatást. A második féliő épp fordított szereposztás hozott: a vendégek nyomtak jobban, ám egy szépségdíjas passzt követően egyenlített a Szeleste. Végül igazságos eredmény született.

Ölbő-Mersevát 1-0 (0-0). Ölbő, 50 néző, vezette: Horváth Árpád.

Gól: Horváth Gábor (91.).

Ölbő: Szentgyörgyvári TÓTH ATTILA, Sipos (HORVÁTH), KOKSA, Szele Z. Tóth Alex (Bertha), Nardai, Szele G., ELEKES Varga, Kovács. Játékos-edző: Lakner Péter.

Mersevát: Tóth GYÖRVÁRI, KÖVI, Czigler (Pethő), Horváth Gáncs, Molnár, NAGY B., Dénes (Orbán) Kocsis (Fűzfa), Nagy T. (Károly). Edző: Nagy Csaba.

Komoly mezőnyjáték alakult ki a mérkőzés elején, a kapuk ritkán voltak veszélyben. A Mersevát védelme feltörhetetlen volt, ám az utolsó utáni pillanatban egy szépségdíjas góllal otthon tartotta a három pontot az Ölbő.

Rum-Ikervár 2-3 (1-0). Rum, 150 néző, vezette: Kovács Balázs.

Gól: Székely Bálint (37., 83.), illetve Fülöp Roland (52.), Papp Barnabás (83.), Kosztolánczi Richárd (89.).

Rum: Busi Leitgeb, Koronczai, Rosta, Kontics Horváth R. (Oláh), Szalay (Horváth G.), Molnár, Szalai SZÉKELY, Somogyi. Játékos-edző: Somogyi Gábor.

Ikervár: HEGEDÜS Horváth (Nedeczky), NASZÁDOS, PAPP, TÓTH GÁBOR Vincze T., Tóth L. (FÜLÖP), Vincze, Toldi (BAUMGARTNER) KOSZTOLÁNCI, Pap (Schimmer.). Játékos-edző: Schimmer Zoltán.

Az első félidőben a Rum dominált és megérdemelten szerzett vezetést. A második játékrész elején egy fejes góllal egyenlíteni tudott az Ikervár. Ekkor a hazai csapat nagy erőket mozgósított a vezető találat megszerzéséhez, de a vendégek kapusa nagyszerű napot fogott ki. Gyors egymás utáni büntetők következtek, amiből mindkettő csapat betalált. 2-2-es állásnál az utolsó percekben, egy erősen vitatható 11-es gyanús eset után néma maradt a játékvezető sípja, míg az ellentámadásból a hazai védelem hibáját kihasználva megszerezte a győztes találatot az Ikervár. Pár rumi játékos hozzáállásán javítani kell, ha komolyan ott akarnak lenni az élmezőnyben. A találkozón a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna.

Csénye-Simaság 2-3 (0-3). Csénye, 30 néző, vezette: Hérincs Csaba.

Gól: Vass Benjámin (62.), Soós Roland (85.), illetve Puskás Mirkó (16.), Varga Péter (26.), Horváth Balázs (34.).

Csénye: Simon Vajda, Géczi, Szabó K. (Dénes), Fider (Pankaczi) Vass (Soós), Pendli P., Varga (Szabó B.), Tóbiás Pendli R., Birkás. Edző: Pankaczi Zoltán.

Simaság: TATÁR NÉMETH I., RESETERICS (KOVÁCS), HORVÁTH (KISS), PUSKÁS MÉSZÁROS PÉTER I., NÉMETH L., VARGA P., VARGA D. MÉSZÁROS PÉTER II. (SZÁRAZ J.), SZABÓ. Játékos-edző: Szabó Sándor.

Az első félidő a Simaságé volt, el is mentek három góllal. A második játékrész már a Csénye kezdeményezett, 5-6 kapufa mellett két találatig jutottak. Sőt a hajrában meg is volt az esélyük akár a fordításra is, ám a Simaság jól játszott, és végül megérdemelten rabolta el a három pontot. A hazaiak gratulálnak a remekül küzdő vendégeknek.

Kenyeri-Püspökmolnári 4-1 (1-0). Kenyeri, 100 néző, vezette: Horváth Árpád.

Gól: Németh Andor János (6.), Szántó András (56., 84.), Pungor István (88.), illetve Sziffer Krisztián (62.).

Kenyeri: LAKOS Szabó, CSÁSZÁR, Horváth, Varga Németh A. (Szár), SZÁNTÓ, Kóbor G. (Kóbor I.), Németh M. Rajki (Pungor), GÁBOR. Játékos-edző: Pungor István.

Püspökmolnári: TÓTH VARGA M., HORVÁTH A., AMATICS, HORVÁTH SZ. SZIFFER I., HORVÁTH Sz., SIMON, HORVÁTH R. (SZIFFER K.) VARGA Á., BAJNOK. Játékos-edző: Sziffer István.

A mérkőzés során mindkét kapu folyamatosan veszélyben forgott, melynek végén egy szimpatikus csapatot vert meg a hazai csapat. Az eredmény ellenére az egész mérkőzés szoros volt, végig ki-ki meccset vívtak a csapatok. Végül az utolsó 20 percben dőlt el a mérkőzés, mikor is a Kenyeri kétszer is betalált.

A forduló válogatottja: Lakos Gyula (Kenyeri) Császár Imre (Rum), Horváth Balázs (Simaság), Papp Barnabás (Ikervár) Fehér Ervin (Jákfa), Szántó András (Kenyeri), Horváth Gábor (Ölbő), Elekes Dániel (Ölbő) Nyári Norbert (Szergény), Székely Bálint (Rum) / Péntek Attila (Szeleste-Pósfa)

1. Pecöl 3 3 0 0 15 3 9

2. Kenyeri 3 3 0 0 13 3 9

3. Jákfa 3 2 1 0 8 5 7

4. Szeleste-P. 3 2 1 0 5 3 7

5. Rum 3 2 0 1 16 4 6

6. Ölbő 3 2 0 1 8 4 6

7. Ikervár 3 2 0 1 8 8 6

8. Szergény 3 1 1 1 8 6 4

9. Gérce-V. 2 1 0 1 2 3 3

10. Simaság 3 1 0 2 4 11 3

11. Sitke 3 0 1 2 5 9 1

12. Csénye 2 0 0 2 2 4 0

13. P.molnári 2 0 0 2 3 7 0

14. Mersevát 3 0 0 3 0 10 0

15. Rábahídvég 3 0 0 3 2 19 0

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!