Vasi foci

2014.04.21. 17:55

NB III.: győzött a Haladás II., kikapott a Körmend

A labdarúgó NB III. 23. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 6-0-ra győzött a Tököl, a Körmend 5-1-re alulmaradt a Csákvár ellen.

Szombathelyi Haladás II.–Tököl 6-0 (2-0)

Szombathely, Király Sportlétesítmény, 50 néző, vezette: Németh R.

Szombathelyi Haladás II.: Dombó – Zsirai, Dvorschák, Devecseri, Füredi – Jancsó (Bedi), Szakály, Halmai (Tóth M.) – Rácz, Medgyes (Tihanyi), Gyurján. Edző: Tóth László.

A Haladás II. játékosa, Rácz Barnabás (zöld) lőtte a negyedik gólt (Fotó: Ohr Tibor)

Már a kezdősípszót követően magához ragadta a kezdeményezést a hazai csapat, amely bő negyedóra elteltével Gyurján góljával megszerezte a vezetést. A vendégek erejéből csak a védekezésre futotta, sorban jöttek a hazai gólok, osztálykülönbség volt a két csapat között. A tököliek a hajrában mindössze két átlövéssel tesztelték Dombót. A sok ziccert kihagyó és Medgyes révén a kapufát is eltaláló szombathelyiek akár kétszámjegyű győzelmet is arathattak volna. A Haladás II-ben valamennyi labdarúgó jó teljesítményt nyújtott. Gólszerzők: Gyurján (16.), Medgyes (26.), Bedi (64.), Rácz (66.), Szakály (75.), Dvorschák (89.).

Tóth László: – Az ellenfél rossz időben volt rossz helyen. Ennyi visszajátszóval az egész bajnokság során nem álltunk fel, és minden valószínűség szerint nem is fogunk. Nem fért kétség a győzelmünkhöz.

Körmend FC–AqvitalPublo Csákvár 1-5 (1-1)

Körmend, 100 néző, vezette: Pillók.

Körmend: Hatejer – MAKAI, BEZDI, Cser Lengyel), KÓSIK – Osvald (László), Balikó, Bódis (Balogh), Takács M. – Sipos, Takács Á. Edző: ifj. Molnár Károly.

A hazaiak vezető góljukkal alaposan meglepték a bajnok-aspiráns csákváriakat, akik aztán a játékvezető enyhe segítségével végül sikeresen érvényesítették a papírformát. Gólszerzők: Sipos (3), illetve Mihály (49., 83.), Imrik (49., 56.), Horváth R. (12.).

Ifj. Molnár Károly: – Tisztában vagyunk, hogy hol a helyünk ebben a bajnokságban. De hogy valaki a reggeli delíriumából felébredve merő véletlenségből a fehér botja helyett egy sípot vesz a kezébe, amivel aztán össze-vissza fütyörész, az még így is felettébb irritáló.

További eredmények: Nagyatád–Dorog 1-1, Mosonmagyaróvár–Diósd 3-1, Veszprém–Budaörs 2-2, Andráshida–Győri ETO II. 4-1, Csepel–Újbuda 2-0, Balatonfüred–BKV Előre 0-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!