Vasi foci

2014.10.18. 17:45

NB III.: a hajrában bukott el a Sárvár

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában az újonc Sárvár a jó erőt képviselő Tatabánya vendégeként kapott ki.

Tóth Gábor

Tatabánya FC - Sárvár FC 3-1 (1-1)

Tatabánya, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, v.: Pillók.

Sárvár: Osbáth Csákvári, Horváth A., KOVÁCS ZS., Ambrus (Fritz, 70.) Szabó P. (Mavolo, 70.), Devecsery, Potyi, DALLOS MÁTHÉ, Kocsis (Nagy A., 79.). Edző: Takács Gábor.

Gólszerzők: Árvai (20.), Folmer (88.), Márkus (91.), ill. Máthé (30.). Kiállítva: Polyák (57., Tatabánya).

A nagy múltú, dobogóért hajtó Tatabánya ellen szervezett futballal rukkolt elő a Sárvár. Stabilan védekezett, remekül kontrázott, mezőnyben is jó járatta a labdát. Ám némileg váratlanul a házigazda szerzett vezetést, amire szépségdíjas góllal válaszolt a vendég. Fordulás után is a Sárvár akarata szerint zajlott a mérkőzés. A 87. percben aztán a vasi gárda ordító ziccert, meccslabdát rontott, az ellentámadásból pedig gólt rúgott a Tatabánya. A Sárvár kétségbeesett rohamokba kezdett, kitámadott, a vendéglátó pedig egy újabb kontragóllal pontot tett a találkozó végére. Balszerencsés vereséget szenvedett az amúgy jól futballozó Sárvár.

Takács Gábor: A játék képe alapján az egy pontra legalább rászolgáltunk volna. Elrontottuk a meccslabdát, természetesen megbűnhődtünk érte.

További eredmények: Rákosmente -Balatonfüred 0-0, Tököl -Dorog 1-2, Nagyatád -Veszprém 1-0, III. Kerület -Csepel 0-0, Győri ETO II. -Mosonmagyaróvár 3-0,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!