Vasi foci

2015.11.14. 14:58

NB III.: biztosan nyert az esélyes Dorog

Sárvár – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a bentmaradásért küzdő Sárvár – a papírformának megfelelően – simán kikapott a feljutásra hajtó vendég Dorogtól.

Tóth Gábor

Sárvár FC–Dorogi FC 0-3 (0-2).

– Sárvár, 150 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szalai.

Sárvár: Osvald – Rózsa, Subicz, Horváth A., Pupp (Koronczai, 45.), Ambrus – Galambos (Kocsis, 45.), Potyi, Tóth L., Ódor (Csire, 60.) – Sipos.

Gól: Sitku 2 (5., 24.), Nagy R. (62.).

Kiállítva: Kocsis (77.).

Az esélyesebb vendégcsapat már az 5. percben betalált – a tömörülésben felpattanó labdát ollózta a kapuba a veretes NB I-es múlttal rendelkező Sitku Illés. Mire rendezte volna a sorait a négy alapemberét nélkülöző (Rajos, Tancsics, Klauzer, Csákvári) Sárvár, már ismét a hálójában táncolt a labda. Ismét szerencsétlen körülények között kapitulált a hazai védelem: egy szabadrúgás után idei-oda pattogott a labda, végül Sitku csapott le a lecsorgóra. Fordulás után a hazaiak támadóbb szellemben léptek pályára, de a Dorog biztosan verte vissza a próbálkozásokat, sőt, ismét betalált – bár ehhez a gólhoz kellett a játékvezető segítsége is. Szegény embert az ág is húzza alapon a Sárvár a 77. perctől nyolc mezőnyjátékossal futballozott: Kocsis ki lett állítva, Sipos sérülést szenvedett, cserelehetőség pedig már nem volt. A hajrára így nem maradt izgalom, biztosan érvényesítette a papírformát a Dorog.

Takács Gábor: – Ezer sebből vérző csapatom erejéből ennyire futotta – jobb csapat a Dorog, megérdemelten nyert. Erősen tartalékosan léptünk pályára, ráadásul rossz passzban vagyok, nem tudtuk megnehezíteni ellenfelünk dolgát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!