Vasi foci

2017.03.03. 17:58

NB III.: eddig nem állt ki a bányászváros gárdája

Tóth Gábor

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Sárvár FC a Tatabánya vendégeként lép pályára szombaton - már ha a házigazda kiáll a meccsre.

A súlyos anyagi gondokkal küzdő, egykor szebb napokat látott Tatabánya eddig egyik tavaszi bajnokiján sem tudott kiállni: a Gyirmót ellen egy, a Győr ellen pedig öt játékost sikerült beírni a jegyzőkönyvbe - mindkét találkozót 3-0-val kapta meg az ellenfél. Ha a Sárvár elleni mérkőzése is elmarad, akkor nincs tovább, a Tatabányát ki kell zárni a bajnokságból.Tatabánya FC-Sárvár FC (szombat, 14.30).

- Kovács László: - A múlt héten nagyon fontos, önbizalomnövelő győzelmet arattunk, hiszen egy minőségi Andráshidát vertünk meg. Örültem, hogy sok helyzetet alakítottunk ki a mérkőzésen, ez is jelzi, hogy most már nemcsak védekezni, hanem támadni is tudunk. Az még nem ismert, hogy a Tatabánya kiáll-e ellenünk, és ha igen, akkor kik lépnek pályára riválisunknál. De mi úgy készülünk, hogy játszunk - és természetesen nyerni akarunk! Horváth András és Horváth Valentin sérült, összeállítást a mérkőzés előtt hirdetek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!