Vasi foci

2014.10.24. 17:00

NB III.: fájó vereséget szenvedett el a Sárvár

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának pénteki nyitómeccsén hazai pályán váratlan vereségbe futott bele a Sárvár.

Tóth Gábor

Sárvár FC–III. Kerület TVE 0-2 (0-0)

Sárvár, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Mód.

Sárvár: Osvald Márkó – Csákvári, Horváth A., KOVÁCS ZS., DALLOS – Mavolo, DEVECSERY, MÁTHÉ, Klauzer – Kocsis, Koronczai. Edző: Takács Gábor. Gól: Szűcs (68.), Mindler (79.).

Dallos Gábor jól futballozott a hazai védelem bal szélén. Fotó: Sárvár FC

Óriási – kihagyott – hazai helyzet nyitotta a két hasonló erőt képviselő, egyaránt újonc csapat találkozóját. A vendégek kezdtek jobban, ám gyorsan átvette az irányítást a házigazda. Sorjáztak a sárvári helyzetek, a fővárosi csapat kontrákkal próbálkozott. A második félidőt nagy rohamokkal kezdte a Sárvár, de nem sikerült betalálni, eldönteni a meccset. A vendégek önfeláldozóan, szervezetten védekeztek, a kapusuk jól védett.

Aztán sárvári gól helyett budapesti született: egy eladott labdából kontrázott eredményesen a Kerület. Sőt, egy szabadrúgás után megpattanó, lecsorgó labda is a hazai kapuba került. A hátralévő időben bőven lett volna lehetősége gólt rúgni a Sárvárnak, de nem bírta a kapuba gyömöszölni a labdát. A Sárvár először kapott ki hazai pályán, a III. Kerület először nyert idegenben.

Takács Gábor: – A helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyernünk. Ám ez egy ilyen meccs volt, ha másnap reggelig futballozunk, akkor sem rúgunk gólt. Jól játszottunk, jól küzdöttünk, a csapatot nem tudom elmarasztalni. Ha a folytatásban is így játszunk, akkor nem lesz baj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!