Vasi foci

2014.09.13. 18:34

NB III.: idegenben kapott ki a Sárvár

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában az éllovas Budaörs vendégeként kapott ki az újonc Sárvár.

Tóth Gábor

Budaörs SC–Sárvár FC 3-0 (2-0)

Budaörs, 100 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, v.: Németh R.

Sárvár: Osvald M. – Rózsa, Horváth A., KOVÁCS ZS., Ambrus – Csákvári, Potyi, MÁTHÉ, Dallos – Osvald M., Koronczai. Edző: Takács Gábor.

Gólszerzők: Sánta (16.), Bogáti (20.), Sabján (48.).

Ahogyan az várható volt, a remek erőt képviselő, több volt NB I-es játékost felvonultató házigazda egyből nekiesett ellenfelének. A Sárvár szervezett játékkal rukkolt elő, jól szűrte a hazai rohamokat. A szerencse azonban a Budaörs mellé állt, egy lecsórgó labdából szerzett gólt. Sőt, négy perc elteltével szabadrúgásból is a kapuba talált (20. perc: 2-0). Fordulás után a Sárvár próbált támadóbb szellemben játszani, Csákvári kapufát rúgott. De ami az egyik oldalon kimaradt, az a másikon bement: 3-0 után pedig eldőlt a meccs. A vasiak küzdöttek, de kapura kevés veszélyt jelentettek. A hazai győzelem megérdemelt.

Takács Gábor: – Ahhoz, hogy idegenben is nyerni tudjuk, sokkal vagányabban, bátrabban kellen futballoznunk.

További eredmények: Diósd–Tököl 1-0, Mosonmagyaróvár–Csepel 1-0, Győri ETO II.–III. Kerület 3-1, Veszprém–Tatabánya 2-2, Újbuda–Nagyatád 1-1, Balatonfüred–Dorog 1-2, BKV Előre–Rákosmente vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!