Vasi foci

2015.04.17. 16:32

NB III.: legalább egy sárvári pontra szükség van!

Sárvár – A labdarúgó NB III. nyugati csoportjában 11. Sárvár FC hazai pályán, a 12. Dorog ellen folytatja a bajnokságot.

Tóth Gábor

A 12 győzelmet, öt döntetlent, három vereséget számláló Dorog elvileg a dobogóért harcolhatna, ám most a kiesés ellen küzd, mert sportorvosi engedély nélkül játszó játékosok miatt 22 pontot levontak tőle.

Sárvár FC–Dorog FC (szombat, 17.00).

– Németh József: – Sajnos a múlt héten a Mosonmagyaróvár ellen csak döntetlenre végeztünk. Az akkor elhullajtott pontokat most vissza kellene szerezni. De nem lesz könnyű dolgunk. Rutinos, szervezett csapat, a stabil védekezésre épít, könyörtelen a kapu előtt. Megpróbálunk győzni, de a döntetlennel sem lennénk elégedetlenek – ki viszont nem kaphatunk! Pupp és Ódor sérüléssel bajlódik, Horváth A. és Szabó P. pedig eltiltott. A várható összeállítás: Osvald – Csákvári (Potyi), Rózsa, Rajos, Tancsics, Ambrus – Mavolo, Devecsery, Máthé – Tóth L., Koronczai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!