Vasi foci

2014.10.23. 13:10

Nem volt kérdés, melyik a jobb csapat - A kupában a Viktória 5-0-ra verte a Szegedet

Szombathely - A Szegedi Boszorkányok elleni magabiztos, 5-0-s győzelemmel jutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé a Viktória-Trend Optika FC női labdarúgócsapata.

Viktória-Trend Optika FC–Szegedi Boszorkányok 5-0 (3-0)

Szombathely, Király Sportlétesítmény, 50 néző, női labdarúgó Magyar Kupa-nyolcaddöntő, vezette: Szvorda.

Viktória: Dömsödi (Földes, 76.) – Kun, MANHART, Ferencsik, Vörös (Kiss Zs., 46.)– Harsányi, SZAKONYI (Széles, 74.), CSIDEI, MAGYARICS – Magyar, Dénes. Edző: Mitterstiller Csaba.

A szegedi csapat a nagy gólkülönbségű vereség elkerülését szem előtt tartva gyakorlatilag végigvédekezte a találkozót. A Viktória már az első félidőben szép támadások után szerzett látványos gólokkal eldöntötte a továbbjutást.

Szünet után az egyre inkább elfáradó szegediek ellen még kétszer betaláltak a szombathelyiek, akik akár még ennél is nagyobb arányban is nyerhettek volna. Gólszerzők: Szakonyi 2 (10., 38.), Manhart (26.), Magyar (49.), Magyarics (90.).

– Fontos volt számunkra a kupameccs, már csak azért is, mert az utóbbi időben több kellemetlen meglepetés is ért bennünk a bajnokságban. Hangulatunk és önbizalmunk szempontjából egyaránt örömteli a sikerünk – értékelt Mitterstiller Csaba.

A negyeddöntő párosítása, november 2.: MTK Hungária-Viktória, Győri ETO-Astra, Nyírség-FTC, Videoton-Kóka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!