Vasi foci

2014.05.01. 11:30

Női futsal, MEFOB-bronz

Pécs - Bronzéremmel tért haza a Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság futsal négyes döntőjéről az NYME SEK női együttese.

Tóth Gábor

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Pécsett, a Lauber Dezső Sportcsarnokban a női-férfi futsal MEFOB Final Fourt. A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ férfi gárdája nem tudta kvalifikálni magát a döntőre, a női csapat viszont bejutott a legjobb négy közé.

A gyengébbik nem első elődöntője komoly izgalmakat hozott. Az NYME SEK együttese szinte az egész meccsen vezetett a TF ellen, ám a fővárosiak az utolsó pillantban kicsikarták a győzelmet, 4-3-ra nyertek. A másik ágon a Debrecen fölényesen verte az Egert (12-5). A bronzmérkőzésen a Nyugat-magyarországi Egyetem könnyedén zsebelte be a harmadik helyet, 15-2 arányban bizonyult jobbnak az egri Eszterházy Károly Főiskolánál. A TF DEAC döntő viszont komoly izgalmakat tartogatott, a rendes játékidő 4-4-es eredménnyel zárult, a büntetőknél viszont a TF, a Semmelweis Egyetem hallgatói céloztak jobban, így ők nyertek. Egy különdíjat elhoztak a szombathelyiek: a torna gólkirálynője a SEK játékosa, a 7 találatig jutó Marsai Nikoletta lett.

A bronzérmes NYME SEK névsora: Terdik Tamara, Dömsödi Petra, Marsai Nikoletta, Tóth Alexandra, Boda Patricía, Fábián Zina, Vörös Viktória, Lehota Szimonetta, Nagy Bianka játékosok, Szimán Bálint edző.

 

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!