Vasi foci

2014.11.09. 19:05

Parádézott, négy gólt lőtt a Sárvár FC

Sárvár - Remek játékkal zsebelte be a három pontot a Sárvár a labdarúgó NB III-ban, A Rába-partiak 4-1-re verték a Rákosmentét.

Pum András

Sárvár - Rákosmente 4-1 (2-1)

Sárvár, 150 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Lapath. Sárvár: Osbáth Csákvári, Kovács Zs., Ambrus, Dallos Tancsics (Horváth A.), Mavolo (Csernák), Devecsery, Kocsis Nagy A., Ódor (Klauzer). Edző: Takács Gábor.

Nagy lendülettel, motiváltan kezdte a mérkőzést a Sárvár, és bő tíz perc után egy bal oldali akció után Mavolo lövésével vezetést szerzett. Húsz perc elteltével egy szabadrúgásgóllal egyenlített a Rákosmenti. Ám a lefújás előtt Kocsis 22 méteres bombagóljával ismét a hazaiaknál volt az előny. Szünet után a lendületesen, jól futballozó vasi csapat Nagy fejesével már 3-1-re vezetett. A vendégek nem adták fel, ám a nagy rohamok közepette fellazult a védelmük és egy kontra után Nagy újabb góljával eldöntötte a három pont sorsát. Az őszi eddigi legjobb játékát produkáló Sárvár amelyben mindenki jó teljesítményt nyújtott ilyen arányban is megérdemelten nyert. Gól: Nagy A. 2 (53., 64.), Mavolo (12.), Kocsis (39.), illetve Ferkó (32.). Takács Gábor: Ma a jó játék eredményességgel is párosult. Motiváltan futballoztunk, a játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket.

További eredmények: Tököl- III. Ker. TVE 0-0, Mosonmagyaróvár -Tatabánya 3-2, Budaörs -Nagyatád 2-0, Diósd -Veszprém 1-2, Balatonfüred -Győri ETO II. 1-2, Dorog- Újbuda 3-1, Csepel -BKV Előre 2-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!