Vasi foci

2014.11.13. 14:07

Szombaton Öregfiúk focitorna

Szombathely – a Farkas Károly utcai műfüves csarnok ad otthont szombaton a hagyományos öregfiúk focitornának, és a VIP meccseknek.

Tóth Gábor

A Fyrex-Rezgőnyárfa Kupáért a 40 év feletti labdarúgókat felvonultató öregfiúkcsapatok lépnek pályára, míg a Rum és Vidéke Takarékszövetkezet Kupáért a VIP együttesek meccselnek szombaton. Az öregfiúk mezőnyében az A-csoportba a Luce Innocente, a Vasvár, a Kozmaszerszám, a Savaria Honvéd és a KLSE Rum Takarék, míg a B-csoportba a Hetény (Chotin), a Peremarton, a Nemeskolta és az Öregedő Körmendiek gárdája kapott besorolást.

A VIP tornán a Weöres Sándor Színház (Endrődy Krisztián, Bajomi-Nagy György, Horváth Ákos, Molnár Péter) és a szombathelyi szimfonikus zenekar (Kiss Barna, Vlasits Gábor, Pálkövi Dániel, Fodor Dániel, Gazdag János, Kiss Márton) közös csapata, valamint a szombathelyi önkormányzat (Lendvai Ferenc, Molnár Miklós, dr. Károlyi Ákos, Szakács Marcell, Kovács Balázs, Tóth László, Szabados Károly, Keringer Zsolt, Havasi Attila) együttese és a vállalkozók gárdája mérkőzik meg egymással. A meccseket 8 órakor az A-csoport csapatai kezdik, 12 órakor következik a B-csoport, majd 14.45-kor a VIP torna. A további program: 15.30 középdöntő meccsei, 16.25 elődöntők, 17.20 bronzmérkőzés, 17.50 döntő, 18.30 ünnepélyes díjátadás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!