Vasi foci

2014.11.18. 17:05

Szurkolói rendbontás

Körkép - Mint azt keddi számunkban írtuk, szurkolói rendbontás történt vasárnap a Sé -Ják megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzésen.

Tóth Gábor

Séi tudósítónk jelezte, hogy a mérkőzést rendőri biztosítással rendezték, de a rendőri létszámot a szünetben meg kellett emelni. A rendőrség közleménye is ad némi támpontot a történtekről: Három jáki és egy séi férfivel szemben intézkedtek a rendőrök, mivel a Sében rendezett labdarúgó-mérkőzés alatt berohantak a pályára, ahonnan a játékot biztosító erők és a rendőrök távolították el őket. A 22 éves M. Pétert, a 26 éves I. Ádámot, a 44 éves M. Tibort, valamint az 53 éves Cz. Ferencet előállították és kihallgatták. Velük szemben csoportosan elkövetett rendbontás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A találkozót 3-1-re a hazaiak nyerték. Egyed Tibor játékvezető hét sárgát osztott ki, az első félidőben néhány percet állt a játék, ugyanis le kellett tessékelni a szurkolókat a pályáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!