Vasi foci

2015.03.27. 13:42

Viktória: nem tét nélkül

Szombathely – A női labdarúgó NB I. alapszakaszának utolsó fordulójában, vasárnap 14.30-kor a hatodik Viktóra-Trend Optika FC a harmadik Astrát fogadja.

Pum András

A szombathelyiek egy héttel ezelőtti, 1-0-s dorogi vereségével eldőlt, hogy az alsóházban folytatják szereplésüket. Ám nem tét nélküli a holnapi Viktória–Astra találkozó, hiszen a csapatok a rájátszásba viszik magukkal eddigi eredményeiket.

– A dorogi vereség nagyon megviselte a lányokat, a hét második felében viszont már kicsivel jobb volt a hangulat – mondta Bánfalvi Attila, a Viktória edzője. – Elsősorban tehát a mentális felkészítéssel kellett foglalkoznom. Tudjuk, hogy a harmadik helyen álló Astra erős csapat, legutóbb idegenben megverte az FTC-t. Ettől függetlenül minden meccsen, így a mostanin is nyerni akarunk. A régóta sérült Vörös Viktória mellett a térdével bajlódó Marsai Nikoletta sem játszhat. Összeállítás: Dömsödi – Kun, Ferencsik, Balogh, Magyar – Harsányi, Csidei, Manhart – Szakonyi, Siklér, Magyarics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!