Vaskeresztes

2017.06.18. 17:45

Bajnok a Csoda Csukák csapata

Vaskeresztes - A répcelaki Csoda Csukák csapata nyerte meg az idei megyei iskolai horgászvetélkedőt.

Tóth Gábor

Az idén már 12. alkalommal rendezte meg a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége az általános iskolák részére kiírt Vasi Vizeken elnevezésű megyei horgászvetélkedőt, melynek célja az, hogy a fiatalok megismerjék Vas megye természetes vizeinek élővilágát és elsajátítsák a horgászat alapjait, szabályait.

A benevezett 21 csapatból a két, elméleti levelező forduló után 12 jutott be a vaskeresztesi döntőbe. Amely egy horgászati alapismereteket felmérő teszttel vette kezdetét, majd egy kétórás halfogó versennyel folytatódott. Az összetett első helyét végig kiegyensúlyozott teljesítménnyel a répcelaki Csoda Csukák csapata szerezte meg.

Végeredmény: 1. Répcelaki Móra Ferenc Általános Iskola / Csoda Csukák (Németh Máté, Bognár Bence, Szabó Balázs, Varga Bálint), 2. Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola és Vendéglátói Szakiskola, Bük / Kukacosok (Misák Norbert, Kadarkuti Dominik, Csonka Bence, Szigeti Miklós), 3. Rábapatyi Arany János Általános Iskola / Vadpontyok (Bucsek Máté, Vida Trisztán, Adorján Roland).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!