Vaskeresztes

2017.08.20. 19:50

Minden a halról szólt a Pinka völgyében

Negyedik alkalommal rendezték meg a Pinka-völgyi Halasnapot, ahol számos izgalmas verseny várta a résztvevőket.

Cseszkó Tamás

Felsorolni is nehéz lenne azt a gazdag programkínálatot, amelyet a szervezők ígértek a Pinka-völgyi Halasnap vendégeinek. A rendezvényt immáron negyedik alkalommal rendezték meg Vaskeresztesen, ahol három tavon is zajlott a horgászverseny.

A halasnapon horgász- és hal-ételkészítő verseny is várta a résztvevőket
Fotó: Tóth Arnold

A gasztronómiai ínyencségek sem maradhattak ki, 17 különböző halétel készítői versenyeztek. A zsűri tagjai között ott volt dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, Fodor Zoltán, Tunézia magyarországi külgazdasági attaséja, dr. Németh István, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet elnöke, Bokor Károly, a Magyar Országos Horgász Szövetség alelnöke, Varsányi László, a Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatala Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály osztályvezetője, Garas Kálmán fotóművész, horgász-egyesületi vezető és Seregi Miklós, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége elnöke is. Puskás Norbert, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke elmondta: a finom ételeken túl táncos-zenés programokkal és könnyűzenei koncertekkel is várták a nagyérdeműt, a rendezvényen felléptek a környező falvak népzenei együttesei is. A Vaskeresztesre látogató gyerekeket ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogató bohóc és kézműves- foglalkozás szórakoztatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!