Vasvár

2017.01.11. 16:35

Csalafinta csábítás

Szombathely, Vasvár - Csütörtök 14.30-kor a Nagy Gáspár Kulturális Központ színpadán veti be csáberejét az Ördög, de a leendő szentek ellenállnak. A Mesebolt Triangulum-előadása tájolni indul.

Ölbei Lívia

A Triangulum - avagy száz ördög közt három szentek című előadást majdnem egy éve műsoron tartja a Mesebolt Bábszínház. A színpompás, trükkös díszlet (mint szárnyas oltár és világmodell) szerencsére utaztatható, szinte bárhol fölállítható. Az előadást most a vasvári közönség drukkolhatja végig, színházi körülmények között.

Triangulum - avagy száz ördög közt három szentek. Császár Erika - egy önfeledt pillanatbam Fotó: Unger Tamás

A Triangulum szerzője Balla Zsófia. Dramaturg: Vécsei Anna. Zene: Takács Dániel. Tervezte: Szász Zsolt. Rendezte: Kovács Petra Eszter. Játssza: Császár Erika, Janicsek Péter, Kőmíves Csongor. Zenei közreműködő: Berki Antal, Völgyi Attila. Az ajánló pedig azt mondja, hogy ez a verses bábmese a lovagkorba, a nagy sárkányverő ütközetek korába, és a csodák idejébe repíti el a nézőket. Megtudhatjuk, milyen utat kellett bejárnia Szent Mártonnak, Szent Ferencnek vagy Sárkányölő Szent Györgynek, hogy végül az egyszerű katonákból Isten lovagjaivá és a szegény emberek védelmezőivé válhassanak. Hiszen senki sem születik szentnek, a jóságot magunknak kell kiharcolnunk .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!