Vörösiszap

2010.10.08. 18:02

Alkoholtilalom Devecserben és Kolontáron

Alkoholtilalmat rendelt el pénteken Devecser és Kolontár önkormányzata; erről a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság közleményben tájékoztatta az MTI-t.

MTI

A tilalom a visszavonásig érvényes - olvasható a közleményben, amely tájékoztat arról is, hogy az iszapkatasztrófa károsultjaira hivatkozva megjelentek már csalók, szélhámosok is. Számlaszámot adnak meg az embereknek azzal a kéréssel, hogy arra küldjenek adományokat a károsultak megsegítésére.

A megyei védelmi bizottság tájékoztatása szerint csak az érintett önkormányzatok (Devecser, Kolontár és Somlóvásárhely), valamint a Vöröskereszt honlapján megadott számlaszámok a hitelesek, továbbá senki se adjon pénzt az "adománygyűjtők kezébe".

A védelmi bizottság pénteken rendelkezett arról, hogy Ajka és Kolontár között továbbra is fenntartja az útzárat. Kolontárt a menetrend szerinti buszjáratok is csak Devecser felől közelíthetik meg, utóbbi település pedig legegyszerűbben a 8-as főút felől érhető el járművel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!