Zene

2017.07.03. 17:41

Hatalmas szabadtéri bulira készülnek: fellép az Omega, az Emelet Projekt, és Demjén Ferenc is érkezik

SZOMBATHELY - Három napon három különleges zenei élmény vár az Emlékműhöz látogatókra július 21-től 23-ig. Megyekártyával 10 ezer forintért akár az összes koncertet meghallgathatják az érdeklődők.

Vas Népe

Megyekártyával kedvezményesen vásárolhat jegyet!
Keresse ügyfélszolgálati irodáinkban:
Szombathely, Széchenyi út. 1. Tel.: 06 (94) 528-288
Zalaegerszeg, Kossuth u. 45-49. Tel.: 06 (92) 312-580

Omega

- Nyitott lélekkel jövök, mert mi ezt már régóta tervezzük - kezdte Benkő László Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zenész, billentyűs, zeneszerző, az Omega tagja. Július 22-én lép fel a legendás rockzenekar az Emlékműdombon. - Visszajön fiatalkoromból sok nagyon jó érzés. Az egész zenekar nagyon készül erre - mondta el kérdésünkre Benkő László. A billentyűs megemlítette betegségét is: azt mondta, jól van, de az ember átértékel minden fellépést, és még különlegesebb, ha szülővárosában, Szombathelyen koncertezhet.

- Olyan izgalom van bennem, ami soha nem múlik el, ha Szombathelyre megyek. Emlékszem, mentem a hajnali vonattal, és akkor még volt villamos, és azzal mentem tovább - idézte fel Benkő László. Akkor a kalauz, a kifőzdés is várta, hogy "jön a Laci" - a július végi koncerten pedig valószínűleg hatalmas tömeg várja majd, hogy "jön a Laci", meg az egész Omega, és a többi felejthetetlen klasszikus. Az Omega előtt bemelegítésként a Weöres Sándor Színház színészzenekara ad koncertet Fekete Linda vezetésével. A Karthago zenekar tagjai is jönnek, hogy rajongóikkal együtt ünnepeljék a rockot.

Mulatour

Az Időben a Holnapért Egyesület szervezésében a rocknap előtt, pénteken a könnyed szórakozásé lesz a főszerep: hosszú idő után először jön el Szombathelyre a 3+2 zenekar, mellettük még a szórakoztató zene sztárjai - Matyi és a Hegedűs, MC Hawer és Tekknő, Rony és Márió - is fellépnek.

Premier

Vasárnap, július 23-án igazi premier részesei lehetnek a koncertre látogatók. Emelet Projekt néven újra közösen koncertezik Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor.

A háromnapos sorozatot Demjén Ferenc zárja.

Németh Csaba egyesületi elnök elmondta, Megyekártyával akár 10 ezer forintért az összes koncertet meg lehet nézni, de napijegyek is kaphatók a PLT ügyfélszolgálati irodáiban.

Megyekártyával kedvezményesen vásárolhat jegyet!

Keresse ügyfélszolgálati irodáinkban:
Szombathely, Széchenyi út. 1. Tel.: 06 (94) 528-288
Zalaegerszeg, Kossuth u. 45-49. Tel.: 06 (92) 312-580

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!