Zenei hírek

2017.08.23. 07:12

Elkészült az új dalok felvételével a Zaporozsec zenekar, jön az album!

Új albummal készül a szentgotthárdi Zaporozsec zenekar.

Horváth Izabella

A Zaporozsec zenekar 5 számot vett fel a hónap közepén. A felvételek a szombathelyi Weöres Sándor Színházban és az énekes, Bence "házi stúdiójában" készültek. A zenekar elárulta, hogy a jól bevált módszer szerint ismét ugyanazokkal a hangmérnökökkel készítették el a felvételeket, akikkel  már ezelőtt is dolgoztak együtt. Az albumot nem ez az 5 dal fogja kitölteni. Rákerül még 3 szám, amiket már korábban rögzített a zenekar, és hallhattunk is ízelítőt belőlük a rádióban, illetve a koncerteken. Az albumon lesz még egy meglepetés szám is, amiről a Zapo egyelőre nem árul el többet.

A Zaporozsec elmondta, hogy a romantikus buszra (vagy vonatra) várós szerelmes számoktól az ugrálós funky-s megőrülésig mindenre lehet számítani, videóklippet pedig legelőször a romantikus dalhoz forgatják. Ennek a dalnak a "Kicsit még" címed adták, premierjét pedig a lemez megjelenéséhez időzítik.

Tűkön ülve várjuk a Zaporozsec új albumát, addig is nézzük a zenekar legújabb videóját:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!