Tisztelgés

2 órája

Neczpál György fia is dj-zett az édesapja emlékére rendezett esten - fotók

Emlékesttel adóztak Szombathely tavaly elhunyt egyik legismertebb Dj-je, Neczpál György emléke előtt. A programon előbb a meghívott fellépők adtak műsort, majd következett a Necz-party, ahol a neves lemezlovas fia, Dj Neczpál Nándor is a DJ-pult mögé állt.

Polgár Patrícia

Fotó: Szendi Péter

Szombathely, legismertebb Dj-je, Neczpál György 2023. július 13-án hunyt el. Emlékére tavaly szeptemberben Dj-maratont rendezett az Agora, idén a szombaton megrendezett emlékesttel tisztelegtek előtte a Savaria-mozi aulájában.

Mint az Agora visszaemlékezésében olvasható, a Dj a 80-as évektől számos rendezvényen szórakoztatta a közönséget a Sportházban és az Agora más programjain is.

Ő volt az állandó hangulatfelelőse a középiskolások mára legendás vetélkedő- és szórakoztató műsorának, és annak elődjének, a Quiz-partynak. Bálokon, szalagavatókon és a városi szilvesztereken is óriási lelkesedéssel szórakoztatta a közönséget. Igazi ikonná vált a zeneiparban, igazodási pont és meghatározó személyiség a feltörekvő Dj-k számára.

A tavalyi Dj maratont idén jó hangulatú emlékest követte, ahol Kulhay András és Holdosi Attila duót és a Savaria TSE bemutatóját hallhatott-láthatott a közönség.

Ezt követően indult a Necz-party, ahol Dj Szélinger Roland és Neczpál György fia, Dj Neczpál Nándor állt a Dj-pult mögé.

Az est meglepetés vendége Németh “Topgun” Norbert volt, aki koktélshowjával kápráztatta el a közönséget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában