A hét ingatlana

1 órája

Kertkapcsolatos lakás Szombathelyen - fotók

Vaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

A legnépszerűbb lakóparkban kínálnak eladásra most egy földszinti, kertkapcsolatos lakást, amely minden modern igényt kielégít, és ahol a magas minőség alapnak számít. A kert mérete elegendő, a fedett terasz tökéletes kikapcsolódást biztosít, a lakás pedig tökéletes. Van privát udvari tároló, hőszivattyús fűtési rendszer, és remek környezet, ami már nagyon várja az új tulajdonosokat.

“Szombathely egyik legkedveltebb lakóparkjában vagyunk, amely az elmúlt években kedvelt lakóhelye lett szinte minden korosztálynak kiváló elhelyezkedése és kertvárosias jellege révén. 2019-ben ide épült az a társasház, ahol most eladósorba került ez a földszinti kertkapcsolatos ingatlan. A modern elvárásoknak megfelelően alapvető a magas minőségi kivitelezés mind az épület, mind a közösen használt burkolt és zöld életterek tekintetében. Adott a kerítésen belüli, a lakáshoz legközelebb eső saját parkolóhely, a privát udvari tároló.

A földszinti lakás a legkényelmesebb megoldásokat nyújtja leendő lakójának: 69 m2-es alapterületen tágas előtér, jól pozícionált három szoba, fürdőszoba, WC, amerikai konyhás nappali várja Önt, ahonnan 15 m2-es intim fedett terasz nyílik, a 315 m2-es – füvesített, magas növényekkel körülvett - saját kert pedig számos lehetőséget kínál a szabadidő hasznos eltöltésére.

Itt nem kérdés a költözés dátuma, hiszen rendezett tulajdoni viszonyok mellett, tehermentes ingatlanba költözhet azonnal! Kompromisszumokat sem kell kötnie, mivel luxus körülmények között érezheti magát! A bejárattól az teraszig szembetűnő a magas minőségű kivitelezés, az igényes és elegáns burkolatok, a színekben harmonizáló berendezések és bútorok, különösen igaz ez a konyhára, ahol a méretre készült hófehér konyhabútor gazdag műszaki felszereltséggel párosul. Persze találunk bőven egyedi megoldásokat is, ilyen például a világítástechnika, amely a nappaliban és a fürdőszobában is varázslatos hangulatot teremt. Élhető méretűek a világos szobák - egyikben hatalmas tükrös gardróbszekrénnyel –, a nappali nyugati tájolása meleg hatást kelt egész évben, de az árnyékolás sem probléma hála a redőnyöknek és klímának.

Jogos elvárás az alacsony fenntartási költség is! Ehhez hozzájárul a modern hőszivattyús fűtésrendszer padlófűtéssel, a szigetelt épület és nyílászárók, a baráti közös költség.

Harmónia, elegancia azonnal, félmegoldások nélkül! Ha megfogalmazódott Önben valaha ingatlanvásárlás kapcsán hasonló mondat és nem felújításban, vagy zöldmezős megoldásban gondolkodik, ez a lakás rászolgál a bizalmára! Bővebb információért keressen és egy Önnek alkalmas időpontban bizonyosodjon meg a fentiekről személyesen is!

Az ingatlan a hatályos családtámogatási hitel feltételeinek megfelel, a tulajdonos az értékesítés kizárólagos megbízásba adta!”[...]

Még több jó ajánlatért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.   

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában