Szólóvitorlázót mentettek ki a Balatonon

Kimentettek a Balatonból egy szólóvitorlázót éjszaka a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) munkatársai, akik gyorsan a helyszínre értek, ahol észrevették a mentőmellényt viselő vitorlázót a vízben, tudósít a veol.hu Bagyó Sándor, a VMSZ elnöke oldaláról.

Vaol.hu

Bagyó Sándor azt írta, több riasztást kaptak tegnap este és éjszaka. Először egy sodródó elektromos kishajót kerestek, amelyen kezdetben négyen tartózkodtak, de az egyik utasa vízbe ugrott és eltűnt. – Mire biztonságba helyeztük a hajót és a rajta tartózkodókat, addigra kiderült, hogy aki vízbe ugrott, már partot ért, jól van, fogalmazott a VMSZ elnöke. Azt írta, éjfél előtt szinte egy időben két riasztás érkezett hozzájuk. Egyiknél az alsóörsi kikötőben egy rosszulléthez siettek, az ellátás után a beteget átadták az Országos Mentőszolgálat munkatársainak, akik az illetőt a veszprémi kórházba szállították - olvasható a veol.hu-n.

A folytatáshoz kattintson IDE>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában