Kulturális élmény

2024.07.16. 12:53

A Turay Ida Színház díszletében jártak a sorokpolányi és a sorkikápolnai kultúrakedvelők

Közös színház-látogatást szervezett a sorokpolányi és a sorkikápolnai önkormányzat. A településekről jelentkezők Egervár lenyűgöző kastélyszínházába látogattak el két alkalommal, ebből egyszer még a színészekkel is helyet cserélhettek és a színpadon készítettek egy közös fotót.

Csabai Bernadett

Az Egervári Kastélyszínház díszletében

Forrás: Sorokpolány közösségi oldala

Sorokpolány és Sorkikápolna kultúrakedvelői idén nyáron együtt látogattak el az Egervári Várkastély lenyűgöző szabadtéri színházába. A két községből összesen 85 fő két előadást élvezhetett eddig a nyár folyamán, az önkormányzat buszokat biztosított az eljutáshoz. Június 22-én, szombaton „A makrancos hölgy” című zenés vígjátékot, míg július 5-én, pénteken az „Anconai szerelmesek” zenés komédiát tekintették meg a résztvevők. 

Az „A makrancos hölgy” előadás előtt az Egervári Várkastélynál.
Az „A makrancos hölgy” előadás előtt az Egervári Várkastélynál.
Forrás: Sorokpolány közösségi oldala

Sorkikápolna és Sorokpolány közös színházi élménye

A rendezvény különlegessége, hogy Mező Gábor, Sorkikápolna polgármesterének közbenjárásával, a Turay Ida Színház igazgatója, Darvasi Ilona lehetőséget biztosított arra, hogy a közös csoportkép a színpadon, a díszletek között készüljön el az „Anconai szerelmesek” előadása után, így lehetőségük nyílt helyet cserélni a színészekkel és közelebbről megcsodálni egy komplett színházi díszletet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában